Coada la casele de bilete pentru meciul cu Dinamo Bucuresti: "Pana joi nu vor mai fi bilete". VEZI reactia conducerii - FOTO

Suporterii echipei FC Botosani au luat cu asalt casele de bilete de la stadion, pentru a-si achizitiona bilete pentru partida cu Dinamo Bucuresti de duminica seara.

Inca de la ora 9:00, atunci cand s-au deschis casele de bilete, botosanenii s-au inghesuit sa prind cele mai bune locuri. Va reamintim ca un bilet la tribuna costa 30 de lei, iar un bilet la peluza costa 20 de lei.

"Pana joi nu vor mai fi bilete, o sa vedeti", a fost reactia unui suporter botosanean care si-a cumparat trei bielete pentru partida cu dinamovistii.



Finantatorii echipei FC Botosani spera ca jocul sa se desfasoare cu casa inchisa si jucatorii sa le aduca suporterilor o victorie.

"Este important sa jucam cu casa inchisa, dar pe Dinamo ii batem oricum. Si cu casa inchisa si cu casa deschisa, dar aici depinde de atitudinea noastra. Este extraordinar de important sa fie oamenii pe stadion si sa fie stadionul plin.", ne-a declarat Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani.



"Daca stadionul va fi plin, sunt sigur ca putem invinge Dinamo. Trebuie sa-i invingem pentru ca este important pentru noi. Va fi o atmosfera frumoasa, sunt sigur de asta. Eu am incredere in baieti. Acum ma duc la ei sa vorbesc, pentru ca trebuie sa fim concentrati 100 % la acest joc", a spus Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

Sfaiter, un fan infocat al dinamovistilor, a avut si un mesaj pentru suporterii care inca nu si-au cumparat bielete pentru partida de duminica, de la ora 21:00. 

"Sa-si cumpere cat mai repede bilete. Care sunt suporteri dinamovisti sau care tin cu FC Botosani trebuie sa vina la meci, dar ii rog pe cei care tin cu Dinamo, duminica sa fie alaturi de noi. Si eu sunt dinamovist si nu ascund asta, dar pentru meciul acesta imi doresc din suflet ca FC Botosani sa invinga. Daca bat Dinamo si Steaua am visul implinit.", a incheiat Cornel Sfaiter.

La meciul cu Dinamo Bucuresti va fi inaugurata si instalatia de nocturna, iar la finalul partidei suporterii vor avea parte de un foc de artificii.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...

Indieni identificați cu ajutorul termoviziunii, opriți la frontieră!

astăzi, 10:00

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – ITPF Iaşi, aflați în executarea ...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (323)

astăzi, 08:42

Prin intermediul domnului Florin Rotaru am primit “Epigrama” nr. 109 din septembrie 2024. Conţinutul e dens şi nu se abate de la  titlul revistei. Aşa cum îi stă bine unei p...