Clipe de coşmar pentru o femeie! Târâtă în toiul nopţii pe un câmp de un individ care a vrut să o violeze!

O femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Ripiceni, a trecut prin clipe de groază, după ce un individ a dat buzna peste ea în casă şi a târât-o pe un câmp unde a vrut să o violeze.

Scăparea femeii a venit chiar de la fiul acesteia de 13 ani, care a sunat la 112, poliţiştii reuşind să ajungă înainte ca femeia să fie abuzată.

În noaptea de joi spre vineri, femeia dormea în casă cu fiul ei, bărbatul acesteia fiind plecat în noaptea respectivă. Un cioban de la o stână din sat a dat buzna în locuinţă şi a imobilizat-o pe aceasta, târând-o pe un câmp. Martor la toată scena a fost fiul femeii, care a avut tăria să sune la 112.

Echipajele de Poliţie au plecat imediat în căutarea femeii, găsind-o înainte de a fi violată, individul reuşind doar să o dezbrace.

Bărbatul a fost încătuşat şi arestat preventiv. El este cercetat acum pentru violare de domiciliu şi tentativă de viol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...