CJ a semnat contractul pentru constructia statiilor de transfer si a platformelor pentru colectarea deseurilor

CJ a semnat contractul pentru constructia statiilor de transfer si a platformelor pentru colectarea deseurilor
Consiliul Judetean a semnat cel de-al doilea contract de lucrari din cadrul proiectului “Sistem integrat de management al deseurilor din judetul Botosani".

Acest nou contract de lucrari presupune construirea statiilor de transfer si a platformelor pentru punctele de colectare a deseurilor, avand o valoare de 14,2 milioane de lei, fara TVA.

Contractul presupune constructia a 797 de platforme de colectare a deseurilor, a doua statii de transfer la Saveni si Stefanesti, unde vor fi colectate deseurile in vederea transportarii unei cantitai mai mari la un singur transport catre depozitul ecologic de la Stauceni.

De asemenea, vor fi construite doua centre civice in cadrul a doua statii de transfer existente la Dorohoi si Flamanzi, centre ce vor fi dotate cu trei containere pentru colectarea deseurilor voluminoase si periculoase si cu spatiu disponibil pentru instalarea unitatior de colectare a deseurilor electrice si electronice.

“Dupa ce am semnat contractul pentru construirea noului depozit ecologic de la Stauceni, vorbim despre construirea statiilor de transfer si a tuturor platfomrelor de colectare a deseurilor din toate localitatile judetului Botosani", a spus Mihai Tibuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Perioada de derulare a contractului privind construirea platformelor este de 12 luni, iar lucrarile vor fi executate de firma Tehnic Asist in asociere cu o firma din Germania.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
41

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
26

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...