Circulație îngreunată în municipiul Botoșani! FOTO

Circulație îngreunată în municipiul Botoșani! FOTO

Precipitațiile abundente sub formă de ninsoare, care cad de câteva ore în municipiul Botoșani, au făcut ca traficul rutier să se desfășoare cu dificultate, inclusiv pe principalele artere din oraș.

Cum era de așteptat, prima ninsoare mai serioasă din iarna aceasta i-a nemulțumit pe șoferi, care acuză pe cei de la Urban Serv că nu intervin suficient pentru curățarea carosabilului. 

Reprezentanții societății de salubritate susțin că au ieșit și acționează de la primele ore ale dimineții, atât cu material antiderapant, cât și cu utilajele de deszăpezire.

"Noi intervenim încă de dimineață, am împrăștiat material antiderapant, iar acum avem scoase prin oraș 12 utilaje, fiecare cu traseul său. Eu chiar acum sunt pe Împărat Traian, iar din urmă vin utilajele", a precizat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv Botoșani.
 
La trecerile de pietoni, angajații Urban Serv curăță zăpada cu lopețile, dar probleme mai mari sunt în cartiere, pe străduțele laterale. 
 











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
19

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
136

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
505

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...