Circulatia pe drumurile din judet se desfasoara in conditii de iarna!

Circulatia pe drumurile din judet se desfasoara in conditii de iarna!
26 de utilaje ale Directiei Judetene de Drumuri si Poduri actioneaza pe toate drumurile judetene,  pentru indepartarea zapezii de pe carosabil si pentru a imprastia material antiderapant.

Desi ninge de aproape 40 de ore, potrivit dispecerului de serviciu de la DJDP, pana acum nu a fost inchis niciun drum. Stratul de zapada de pe carosabil masoara pana la 10 centimetri.

Si drumarii de la Sectia Drumuri Nationale actioneaza la aceasta ora, pe toate drumurile nationale din judet, cu 11 utilaje. De cand a inceput sa ninga au fost imprastiate peste 470 de tone de material antiderapant. Nu au lipsit nici incidentele. Un tir care nu era echipat corespunzator, nu a mai putut urca o panta la Braiesti, si a fost nevoie de ajutorul drumarilor pentru a-si continua traseul.

"Circulatia pe toate drumurile se desfasoara in conditii de iarna. Pe drumul national care merge la Suceava a trebui sa intervenim de doua ori cu material antiderapant, pentru ca temperaturile au inceput sa scada", a declarat dispecerul de serviciu de la SDN.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
256

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
229

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...