Circula în miez de noapte cu farurile stinse. Ce au descoperit poliţiştii botoşăneni!

Circula în miez de noapte cu farurile stinse. Ce au descoperit poliţiştii botoşăneni!
În miez de noapte, circula prin centrul municipiului, fără sistem de iluminare! Oamenii legii au încercat că îl oprească pe şoferul inconştient, dar acesta şi-a continuat drumul. Poliţiştii aveau să constate că la volan se afla un tânăr de 20 de ani, care, deşi consumase băuturi alcoolice, s-a opus recoltării probelor biologice de sânge.

La data de 12.04.2016, în jurul orei 02.05, a fost depistat în trafic, pe strada Marchian din municipiul Botoşani, un autoturism care se deplasa fără să aibă în funcţiune sistemul de iluminare.
              
Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului a continuat deplasarea până pe strada Teatrului.
              
Conducătorul auto, identificat în persoana lui N. A., de 20 de ani, din comuna Roma, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, procedură pe care conducătorul auto a refuzat-o.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive", informează IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tineri răniți după ce mașina în care se aflau a rupt gardul și s-a oprit în zidul unei case! (Foto)

Sâmbătă, 1 Iunie 2024
1032

Evenimentul s-a produs sâmbătă seara, pe raza localității Broscăuți, în județul Botoșani.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autos...

UPDATE - Localități din Botoșani vizate de Cod Galben în această seară!

Sâmbătă, 1 Iunie 2024
1459

Avertizarea este valabilă până la ora 20:00, fiind vizate localitățile: Cristinești, Dersca, Hilișeu-Horia, Pomârla, Mihăileni, Cândești și Lozna.Se vor înregistra...

Ședințe, cercuri pastorale și slujbă de sfințire în parohiile din Botoșani!

Sâmbătă, 1 Iunie 2024
253

Duminică, 2 iunie - Duminica a 5-a după Paști (a Samarinencei)În perioada 2-4 iunie se vor întruni în şedinţă semestrială de lucru preoţii din Protopopiatul Botoşani....