Cine-i nascut in aprilie...

Cine-i nascut in aprilie...
Daca este nascut in luna aprilie, parcurge acest dictionar al Vietii, un dictionar de sorginte populara, pentru a afla ce iti este menit sa faci, sa iubesti si sa ajungi in viata. Nu uita totusi ca Destinul mai mult se construieste decat este.

(Atentie! Acest articol are un scop exclusiv de divertisment. Nu-l trata altfel decat este si nu uita ca Destinul mai mult se construieste decat este).
 
1, 2 aprilie – Saptamana Copilului
 
1 aprilie – Te-ai nascut in ziua Veseliei. Aceasta zi aduce o stare de buna dispozitie si bucurie in suflet, dar si capacitatea de a trai micile placeri ale vietii.

2 aprilie – Te-ai nascut in ziua Demnitatii. Aceasta zi aduce prestigiu si o atitudine morala de invidiat in fata numeroaselor situatii ale vietii.


3-10 aprilie – Saptamana Stelei
 
3 aprilie – Te-ai nascut in ziua Punctului de Echilibru. Aceasta zi aduce armonie in viata ta si iti asigura un echilibru intre ceea ce esti, ceea ce ai si ceea ce-ti doresti. Drumul tau in viata va fi unul cumpanit.

4 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Initiativei. Aceasta zi aduce imboldul si impulsul de a initia lucruri noi. Aduce totodata propuneri inedite si dorinta de a face lucruri pe care nu le-a mai facut nimeni altcineva.

5 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Consecintei. Aceasta zi scoate in evidenta consecintele faptelor si a actiunilor tale deci trebuie sa fii foarte atenta la ceea ce intreprinzi si la alegerile pe care le faci.

 6 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Celui care Experimenteaza. Aceasta zi accentueaza dorinta de a explora si de a descoperi lucrurile din jurul tau prin experienta proprie. Aduce totodata indrazneala felului de a exista.

 7 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Convingerii Entuziaste. Aceasta zi aduce pasiune si avant, mai ales atunci cand este insotita si de convingerea ca te afli pe drumul cel bun.

 8 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Constiintei. Aceasta zi aduce intelegere, gandire, rationament, dar si moralitate. Ceea ce intreprinzi in viata este trecut prin filtrul dreptatii.

 9 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Exceselor. Aceasta zi aduce dorinta de a experimenta intr-o maniera mare micile placeri ale vietii. Uneori aduce cu sine si lipsa de cumpatare si masura. Ai nevoie de autocontrol altfel te poti deda cu usurinta exceselor.

10 aprilie – Te-ai nascut in Ziua indraznelii. Acesta zi aduce curaj in a da piept cu viata si in a nu te da batut. Ai capacitatea de a te ridica si de a o lua de la capat.


Saptamana 11 - 18 aprilie – Saptamana Deschizatorului de drumuri
 
11 aprilie – Te-ai nascut in ziua Spiritualitatii. Diversele circumstante ale vietii te pun fata in fata cu dezvoltarea propriei spiritualitatii. Sufletul tau va evolua frumos si pasnic.

12 aprilie – Te-ai nascut Ziua Constientizarii Sociale. Pentru tine, integrarea intr-o colectivitate si comunicarea sociala sunt doua lucruri extrem de importante pe care vrei sa le integrezi firesc in viata ta.

 13 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Iconoclastului. Aceasta zi aduce dorinta de reformare, de inversare, de rasturnare a valorilor traditionale.

14 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Traditiei. Aceasta zi aduce noroc in micile afaceri de familie sau in cele care se mostenesc din generatie in generatiei.

 15 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Omului. Aceasta zi iti aduce sanse multe, capacitati deosebite de empatie si succesul prin prisma relatiilor interumane.

16 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Rasului Cosmic. Aceasta zi aduce cu ea un dar special, acela de a privi viata si greutatile ei dintr-un punct de vedere optimist si umoristic.

17 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Scopului. Aceasta zi te ancoreaza puternic la realitate si te face sa ai un puternic simt al scopului. Stii ce iti doresti de la viata si cum sa ajungi acolo.

 18 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Apararii. Aceasta zi aduce succesul daca reusesti sa ai curajul de a renunta la autoaparare si de a-ti trai viata nu cum le place altora, ci cum iti place tie.


Saptamana 19-27 aprilie – Saptamana Piscului Puterii
 
19 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Neprevazutului. Aceasta zi te pune fata in fata cu cele mai neasteptate si surprinzatoare situatii si evenimente. Esti atrasa de spontan si aventuri si vei avea parte de ele in viata.

20 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Provocarii. Aceasta zi iti aduce oportunitati exceptionale venind dinspre acceptarea anumitor provocari precum stabilirea intr-o alta tara.

21 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Angajamentului. Aceasta zi aduce ambitie si beneficii spectaculoase atunci cand ambitia este asociata cu angajament si cu preocupare fata de binele celorlalti.

22 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Prezentei. Este o zi care iti cere sa fii prezent la ceea ce se intampla in viata ta si sa te implici mai mult. Prezenta aduce fericire si satisfactie.

23 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Protectiei. Esti protejata destinului si lucruri marete ti se pot intampla pe plan sentimental mai ales in a doua perioada a vietii. Experientele diverse, cateodata nu usoare, te ajuta sa gasesti iubirea adevarata.

24 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Atractiei. Aceasta zi aduce o incredibila putere de atractie si abilitatea de a-i fascina pe cei din jur. Provocarea ta este sa alegi binele in viata.


Saptamana 25 aprilie – 2 mai – Saptamana Manifestarii
 
25 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Substantei. Cuvintele tale au substanta si prin intermediul lor reusesti sa faci ce vrei in viata. Aceasta zi aduce noroc pe partea familiala.

 26 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Instruirii. Aceasta zi predispune spre cultivare, dezvoltare, instruire. Dorinta de autoevolutie te conduce la un statut intelectual inalt.

 27 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Rasturnarii de Situatii. Este o zi coplesitoare pentru unii, benefica pentru tine. Cum asa? Chiar daca uneori rasturnarile de situatii iti bulverseaza viata, prin intermediul lor iti cunosti sufletul pereche.

 28 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Norocului Financiar. Situatiile avantajoase vin catre tine fara sa depui un efort prea mare. Vei avea un succes colosal daca muncesti si investesti pentru a cultiva acest noroc material.

 29 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Perseverentei. Norocul tau in viata este dat mai mult de rabdare, tenacitate si de dorinta ta de a reusi. Muncesti pentru a-l obtine, dar si satisfactia va fi pe masura. Viata emotionala echilibrata va fi marele tau atu in viata.

 30 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Karmei. Nu intamplator. Ai o karma puternica pe care trebuie sa inveti sa o echilibrezi. O casatorie cu o persoana apartinand unei alte culturi te va marca in mod deosebit.

garbo.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
3

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
19

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
45

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....