Cine este tânărul din Botoșani înghițit de apele Siretului, luni după amiază

Cine este tânărul din Botoșani înghițit de apele Siretului, luni după amiază

Vlad Poteraș, tânărul în vârstă de doar 16 ani care a fost înghițit, luni după amiază, de apele Siretului, locuia în comuna Tudora și a fost elev al Școlii Populare de Artă „George Enescu” din Botoșani, clasa Acordeon/Orgă – prof. Florin Vecliuc.

Adolescentul și-a pierdut viața în apele Siretului, pe raza localității Tudora (zona balastierei). Din informațiile primite de la persoanele care se aflau în zonă, băiatul a intrat în apă și nu a mai fost văzut. După aproximativ 45 de minute de la începerea căutărilor, pompierii au găsit tânărul aproape de malul abrupt dinspre județul Suceava, la aproximativ trei metri adâncime. Dar, în ciuda eforturilor depuse de medici, Vlad Poteraș nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Zeci de mesaje de condoleanțe curg pe pagina tânărului, plecat prematur din această lume.

Ai plecat dintre noi dar în gândul și în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste aceasta durere. Nu pot să cred că am ajuns în punctul în care să rămân fără cuvinte, să plâng și să mă rog ca totul să fie doar un vis urât.. Nu știu de ce te-a ales tocmai pe tine și tocmai acum...Vei rămâne mereu în sufletul meu prieten drag, nu te voi uita niciodată, ai lăsat in urma ta un gol imens...Dumnezeu să te ierte!”

„Dumnezeu să te ierte ,prieten drag! Nu te voi uita niciodată! Am făcut tot ce am putut pentru a te salva dar nu am reușit! ÎMI PARE FOARTE RĂU!”

Duțule, prea devreme te-a luat Dumnezeu lângă el! Dumnezeu să te ierte, copil frumos și cuminte! Ai fost un copil exemplu! Drum lin către cer!!”

„Duțule de ce tu, puiul nostru?!  Ne-ai lăsat cu inimile sfâșiate pe toți, minune de copil!

„Am sperat până în ultima clipă că inimioara ta va bate din nou! Îngerașul nostru,  ne-ai lăsat o durere uriașă în suflet, nici nu pot să conștientizez  că r ție ți s-a putut întâmpla! Vei rămâne în sufletul și în inima  mea vesnic, dragul meu nepot!”

 

 

 

Spune-ne opinia ta