Cine este femeia care a învins-o pe Elena Udrea la un concurs de frumuseţe din 1991

Cine este femeia care a învins-o pe Elena Udrea la un concurs de frumuseţe din 1991

ELENA UDREA

La doar 17 ani, Elena Udrea a gustat amărăciunea la Miss Adolescenţa, atunci când nu doar că a fost huduită, ci a şi pierdut "coroniţa" şi chiar podiumul.

În 1991, Elena Udrea a obţinut doar o simplă menţiune la Miss Adolescenţa 1991 şi din orgoliu nici măcar nu şi-a ridicat premiul.

Cea care a învins a fost Dana Dumitrescu, o buzoiancă în vârstă de 17 ani. Miss Adolescenţa 1991 a dus mai departe sex-appealul şi charisma şi a ales să dea la Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o în 1999.



În 2004 s-a stabilit la Constanţa, unde a profesat atât ca actriţă la Teatrul de Stat, cât şi asistent de regie şi pedagog la Universitatea Ovidius.

În prezent, Dana Dumitrescu este director artistic al Teatrului de Stat din Constanţa.

"Nu ştiu să refuz un rol, toate mă provoacă, şi din fiecare colaborare cu regizori, scenografi, actori ai ceva de câştigat", spunea Dana acum câţiva ani pentru presa locală.

Actriţa este căsătorită, din anul 2005, cu Cristian Zgabercea, director al Direcţiei de Cultură din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Sursa AICI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...