Botoşăneanul Alexandru Corneschi, favorit la câştigarea Wings for Life World Run!

Botoşăneanul Alexandru Corneschi, favorit la câştigarea Wings for Life World Run!

 ALEXANDRU CORNESCHI  Arobs Transilvania Software

Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Toma Coconea şi Andrei Roşu vor alerga, pe 4 mai 2014, la Wings for Life World Run, cel mai mare eveniment de alergare din lume!

Lor li se alătură sportivii Ana Maria Brânză, Alin Petrache, Virgil Stănescu, dar şi alte vedete, precum Ana Maria Stancu, Daniel Osmanovici, Cosmin Seleşi, Joseph Hadad, Valentin Butnaru, Alexandra Badoi, Octavia Geamănu, Adrian Maniuţiu.

Favoritii la castigarea titlului pe Romania sunt alergatorii profesionisti Alexandru Corneschi si Liliana Danci. Cei care doresc sa alerge alaturi de ei, se mai pot inscrie pana duminica, 27 aprilie, ora 24 pe www.wingsforlifeworldrun.com/ro sau in ziua concursului, intre orele 09-11, insa locurile vor fi limitate.

Ei vor alerga pentru cei care nu pot si astfel vor ajuta la indeplinirea obiectivului Wings for Life – sa gaseasca un remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale. George Balta, fost rugbyst, care se confrunta astazi cu aceasta problema si se afla intr-un scaun cu rotile din 2006 s-a alaturat si el proiectului Wings for Life World Run Romania.

Mihaela Radulescu doreste sa-si bata recordul personal la Wings for Life World Run!

In cadrul evenimentului caritabil "No finish line" care se desfasoara la Monaco, Mihaela a reusit sa alerge 100 km in 7 zile. Pe 4 Mai 2014, ora 13:00 va lua startul la Bucuresti si va incerca sa-si doboare recordul personal.

"Chiar daca alergatul nu este tocmai sportul meu preferat, imi voi strange familia si prietenii si vom fi cu totii la start pentru ca numai impreuna putem grabi acest proces de cercetare si sa ajutam cat putem la gasirea unui remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale", a spus Mihaela.

Dani Otil doreste sa faca primul semimaraton

Cunoscut pentru conditia sa fizica si stilul de viata sanatos, Dani si-a propus sa alerge minim 21 de kilometri, tot atat cat masoara si un semimaraton.

"Chiar daca ma antrenez destul de mult, iar alergatul face oricum parte din antrenamentul meu, pana acum nu am participat niciodata la un semimaraton sau maraton. Stiu ca am un obiectiv ambitios, avand in vedere ca va conta mult si viteza cu care trebuie sa alerg, dar sper sa depasesc usor 20 de kilometri", a afirmat Dani.

Andrei Rosu, dublul Ironman cu ambitie de fier

Andrei Rosu detine un record mondial omologat atat de Cartea Recordurilor, cat si de Academia Recordurilor Mondiale, pentru Timpul cel mai rapid de alergare a 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente si este singurul roman care a terminat o competitie Dublu Ironman. Rezultatele vorbesc de la sine, iar multi dintre noi nu vor reusi sa tina pasul cu el pe 4 mai.

"Nu mi-am setat niciun obiectiv numeric pentru ca stiu ca voi da tot ce voi putea pentru a ajunge cat mai departe. Sunt mandru ca sunt parte din acest proiect, ca pot face ceva pentru viitorul stiintei si domeniului cercetarii si pot fi un exemplu pentru un numar cat mai mare de oameni pe care doresc sa-i invit sa ni se alature la startul Wings for Life World Run", spune Andrei.

Sportivii profesionisti favoriti la titlul national

Alexandru Corneschi practica atletismul de 10 ani si este multiplu campion national la maraton si semimaraton si campion balcanic cros. Cel mai bun timp al sau este cel de la Maratonul International Bucuresti – 2h33min. Alexandru va alerga pentru tatal sau, imobilizat de 8 ani intr-un scaun cu rotile. Alexandru tinteste sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, la maraton.

Citeste mai departe



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...