Cinci victime si o soferita teafara, dar vitezomana!

Cinci victime si o soferita teafara, dar vitezomana!
Soferiţa de 27 de ani care a produs accidentul de marţi, în care a fost implicată şi o echipă Realitatea TV, este singura care a scăpat nevătămată în urma impactului frontal dintre cele două maşini! Poliţiştii spun că principala cauză a evenimentului rutier o reprezintă neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum (carosabil ud şi alunecos).

La 27.07.2010, ora 10.05, N. Tamara-Aneta, de 27 de ani, din municipiul Brasov, conducea autoturismul Dacia Logan, proprietate personală, pe D.N. 29 B dinspre Dorohoi, spre Botoşani. Pe raza comunei Leorda, pe un sector de drum de curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum (carosabil ud şi alunecos) a pierdut controlul aspura direcţiei de deplasare a autoturismului, care a pătruns pe contrasens, impactând frontal autoturismul Kia Rio, condus de F. Pavel-Catalin, de 25 de ani, care circula regulamentar. In autoturismul Kia se afla o echipa a postului Realitatea TV, care se deplasa spre Dorohoi pentru a realiza un reportaj.

"În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui P. Daniel, de 34 de ani, din comuna Ibăneşti, judetul Botoşani, pasager dreapta spate în autoturismul Dacia Logan, R. Tatiana, de 33 de ani, din comuna Ibăneşti, judetul Botoşani, pasager stânga spate în autoturismul Dacia Logan, F. Florentin, de 47 de ani, din municipiul Botoşani, pasager stânga spate în autoturismul Kia Rio, F. Pavel-Cătălin, de 25 de ani, din municipiul Bucureşti, Ivana I., de 31 de ani, din municipiul Bucureşti, pasager dreapta faţă în autoturismul Kia Rio", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 
Ambii conducători auto purtau centurile de sigurană în momentul producerii impactului si nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Factorul drum a influenţat în mod indirect producerea accidentului din cauza rugozităţii şi aderenţei mediocre în condiţii de ploaie. În zona producerii accidentului viteza maximă de deplasare a vehiculelor este limitată la 70 km/h.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
249

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
401

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
154

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...