Cinci membri ai PDL au murit in aceasta dimineata, intr-un accident rutier!

Cinci membri ai PDL au murit in aceasta dimineata, intr-un accident rutier!
Cinci membri ai PDL au murit, iar alti doi sunt grav raniti in urma accidentului produs, in aceasta dimineata, la Rupea, in judetul Brasov, unde microbuzul in care se aflau s-a izbit de un TIR stationat pe marginea drumului.

Un consilier local PDL din Bistrita, Ciprian Viorel Iliesi (PDL), in varsta de 33 de ani, a murit in accidentul rutier de marti dimineata de la Rupea, iar un fost primar al comunei Micestii de Campie e in coma.
Potrivit sefului Directiei Finantelor Publice Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, unchiul lui Ciprian Ilies, nepotul sau care a decedat in accident, a inchiriat un microbuz cu care au plecat la Bucuresti mai multi democrat-liberali din judet sa sustina concursuri pe posturi ramase vacante in institutii din subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. 

"Ciprian a dat concurs pentru postul de sef la SAPARD Bistrita-Nasaud. A inchiriat un microbuz ca sa nu mearga cu mai multe masini. Am vorbit aseara (luni seara -n.r). Nu stiu ce s-a intamplat. Suntem distrusi, merg chiar acum la Rupea sa-l aduc acasa", a spus Sabin Iliesi.

Potrivit Sorinei Drecsan de la Cancelaria Prefectului Bistrita-Nasaud, in accidentul de la Rupea au mai murit sotii Liliana si Calin Gazdac, Anamaria Chereches si Valentin Vlasin, iar Ovidiu Valea si Flaviu Moldovan sunt in coma profunda.

Liliana Gazdac tocmai luase concursul pentru postul de director adjunct al Oficiului Judetean de Consultanta Agricola, iar Calin Gazdac de adjunct al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala. Anamaria Chereches promovase concursul de adjunct al DADR, iar Valentin Vlasin pe cel de director coordonator al OJCA.

Ovidiu Valea a obtinut postul de director adjunct al DADR, iar Flaviu Moldovan cel de director al Unitatii de Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (UARZ).

Potrivit sursei citate, toti erau membri PDL Bistrita-Nasaud.

Un microbuz in care se aflau sapte persoane a lovit, marti dimineata, un TIR stationat in afara partii carosabile, pe raza localitatii brasovene Rupea Gara. "Microbuzul in care se aflau cele sapte persoane a intrat din spate intr-un TIR care stationa in afara partii carosabile a soselei. Din primele cercetari reiese ca microbuzul se deplasa cu viteza foarte mare, deoarece a intrat pana la jumatatea TIR-ului. Este posibil ca soferul microbuzului sa fi adormit la volan ori sa nu fi vazut camionul stationat, in conditiile in care ploua foarte tare", a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

sursa: NewsIn 
 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
46

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
766

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
227

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...