Chiriasii din ghetourile din Parcul Tineretului, inglodati in datorii! Numai la utilitati datoreaza peste 100.000 de euro!

Chiriasii din ghetourile din Parcul Tineretului, inglodati in datorii! Numai la utilitati datoreaza peste 100.000 de euro!
Pe langa problemele semnalate de locuitorii din zona Parcul Tineretului in ceea ce priveste comportamentul celor care locuiesc in ghetouri, beneficiarii locuintelor din cele doua blocuri sociale au datorii uriase in ceea ce priveste plata chiriilor si a utilitatilor. In plus, cele doua imobile sunt un adevarat focar de infectie, cand oricand poate izbucni o epidemie.

Potrivit unei situatii intocmite de societatea Locativa, in cele 166 de locuinte stau 548 de persoane. Restantele la chirie, fara penalitati, sunt de 94.464 de lei, in timp ce la utilitati depasesc 100.000 de euro.

“Un numar de 13 apartamente sunt deconectate de la reteaua de distributie a energiei electrice. In imobile nu se distribuie apa calda curenta, multi dintre locatari se plang de existenta insectelor, parazitilor si chiar a afectiunilor tegumentare. Pentru imbunatatirea conditiilor de locuit este necesar ca in cel mai scurt timp sa fie remediate deficientele igienico-sanitare semnalate", a declarat subprefectul Sebastian Tocariu.

In plus usile sunt distruse, grupurile sanitare la fel, iar in jurul blocurilor spatiul verde s-a transformat in ghena de gunoi.

Potrivit reprezentantilor Institutiei Prefectului, necesarul pentru reparatii la cele doua imobile din Parcul Tineretului se ridica la 40.000 de lei, cu toate ca blocurile au fost reabilitate in urma cu cativa ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
59

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
122

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
22

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...