Chiriasii de la ANL Cismea nu se pot bucura inca de spatii!

Chiriasii de la ANL Cismea nu se pot bucura inca de spatii!
La aproape doua luni de cand au primit cheile, chiriasii care au beneficiat de repartitii in noile locuinte ANL din Cismea nu se pot bucura inca de spatii! Potrivit reprezentantilor Locativa, inca nu au fost facute bransamentele la gaz. In plus, fiecare chirias trebuie sa incheie contracte cu furnizorii de utilitati.

"Acolo mai este doar problema gazului, atat. Depinde de EON sa faca bransamentele. De asemenea, fiecare trebuie sa ia seria la apometrele pe care le au in spatiu si toti locatarii trebuie sa mearga sa isi faca contract de furnizare a utilitatilor pe cont propriu", a declarat Florinel Gornea, directorul Locativa.

96 de locuinte ANL au fost repartizate in noile blocuri construite in Cismea, fiind vorba de 44 de garsoniere, iar restul apartamente cu doua camere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triumf botoșănean: Teatrul ”Mihai ”Eminescu”, trei premii la Festivalul de la Buzău, cu spectacolul ”La Academie”! (Video)

astăzi, 09:24
65

„La Academie”, producţie a Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani, a fost desemnat Cel mai bun spectacol la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Buzău/ Iubeşte/ Teatru, care ...

Cosmin Andrei: „Până la finalul acestui mandat vom avea platforme noi pentru colectarea selectivă a deșeurilor în fiecare cartier din oraș”

astăzi, 09:12
33

Primarul Cosmin Andrei a anunțat astăzi că până la finalul actualului mandat, sfârșitul lunii octombrie, se vor instala 202 insule ecologice pentru colectarea inteligentă a deșeuril...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (304)

astăzi, 09:00
34

Prin amabilitatea redactorului-şef  primesc  nr. 2(8) / 2024  al revistei de atitudine prin satiră şi umor „Cu Cioara vopsită”. Pe cele 16 pagini şi-au făcut loc crea...