„Chipul tău blând și zâmbetul contagios vor rămâne mereu în inimile noastre." Răzvan a murit la 29 de ani, după ce a fost lovit de un șofer băut, în Anglia

Răzvan, un tânăr român din Botoșani, plecat la muncă în Anglia, a murit vineri noapte, chiar pe drumul de întoarcere acasă, după ce a fost lovit în plin de un șofer băut.

Răzvan se stabilise în Marea Britanie, în Crewe, de aproape 8 ani. Lucra ca livrator, dar și la un magazin de electrocasnice pentru a strânge bani, scrie Antena3 CNN.

Pe 31 martie, aproape de miezul nopții, venea spre casă pe motocicletă, când a fost lovit în plin de un șofer băut, aflat la volanul unui BMW.

Răzvan a fost dus imediat la Spitalul Leighton, dar din cauza rănilor grave, a murit în scurt timp.

Șoferul băut a fost inițial reținut de polițiști, iar ulterior a fost eliberat pe cauțiune. Oamenii legii fac apel la martori, pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

„Drum bun spre îngeri dragul nostru Răzvan, nu te vom uita niciodată!"

Apropiații tânărului sunt în stare de șoc, de când au aflat teribila veste. Pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe de la cei care îl cunoșteau.

„Om drag, Om frumos vei trăi mereu în inimile noastre".

„Dumnezeu să te ierte, Răzvan, prieten drag, nu pot să cred că nu mai ești printre noi".

„Cu mare durere în suflet anunțăm moartea fulgerătoare şi prematură a dragului nostru fin, Răzvan, într-un accident rutier(Anglia). Chipul tău blând și zâmbetul tău contagios vor rămâne mereu în inimile noastre! Drum bun spre îngeri suflet bun şi respectos! Suntem alături de mama lui, Viorica, la această mare durere! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să -l ierte!".

„Nu pot să cred ! Dumnezeu să te odihnească în pace Răzvane! Nu am cuvinte". „

„Drum bun spre îngeri dragul nostru Răzvan, nu te vom uita niciodată!"

Familia are nevoie acum de ajutor pentru a-l repatria pe Răzvan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...