Cheia Sol aduce "Poveşti la gura sobei"!

Cheia Sol aduce "Poveşti la gura sobei"!
"Poveşti la gura sobei, topind în iarna grea/ Zăpada de pe inimi, tristeţea mea şi-a ta"... Așa cântau cândva legendarii trupei Semnal M, pe versurile regretatului poet George Țărnea. Povești de iarnă cu clopoței și brad împodobit, cu daruri, cu colinde, cu foc trosnind în sobă și moș Crăciun de departe venind vă vor lăsa în suflet, la rândul lor, și copiii din grupul Cheia Sol.   

O punte peste timpul muzical creat în ani de muncă și talent aici, la Botoșani, va fi spectacolul caritabil pe care membrii grupului coordonat de Oana Pușcașu  l-au pregătit spre a-l aduce publicului, duminica, 20 decembrie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului.

Revelația trezita de glasurile noi ale cunoscutului grup muzical ( Alexandra Cojocariu, Diana Subran, Mara Penciuc, Elena si Georgiana Gradinariu, Ioana Balan, Sofia si Eva Maria Turcanu, Alesia Pantoc, Mariuca Stan- Muraru, Bianca Apetrei, Anysia Ivasciuc), emoția cântecului interpretat de cei mai vechi, cunoscuți deja pentru evoluția lor de-a lungul anilor –(Lucia Luca, Andreea Rotariu, Alexandra Puscasu, Diana Mic, Ayleen Ivasciuc, Patricia Sovan, Anamaria Apetrei, Georgiana Zbant, Andreea Albu, Cezara Noroc, Larisa Ailoaie, Andreea Prisacariu, Tudor Moldovanu, AnaLheea Arcalianu, Oana Tabultoc, finalista Next Star, Amalia Hrom, Costinel Balan si Miruna Buza, finalista X Factor) si carisma actorului Marius Rusu sunt elementele care compun întregul spectacol intitulat "Povești la gura sobei".

Veți fi martorii unor povești muzicale care vă vor duce în atmosfera caldă a frumoaselor sărbători, deschizând sufletul spre lumina Crăciunului.

Din întreaga poveste nu va lipsi Moș Crăciun cu care copiii din  grupul Cheia Sol se întânesc în fiecare an pentru că au fost cuminți, au cântat frumos, au obținut premii la numeroase festivaluri și note mari la școală, i-au ascultat pe părinți și mai ales pentru că au adus frumusețe  în sufletele oamenilor prin cântecele și glasurile lor.

Duminică, 20 decembrie, de la ora 18.00, va fi o nouă probă a talentului lor pe scena Casei tineretului! Intrarea se face pe bază de zâmbet și suflet frumos.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 17:45
21

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din acee...

Mobilizare impresionantă a pompierilor și medicilor pentru salvarea celor patru victime! (Video)

astăzi, 16:40
407

Pompierii cu două autospeciale și kit-uri de salvare din spații înguste, precum și trei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ au fost prezente în...

Două dintre cele trei victime au decedat, una a fost transportată la Iași cu elicopterul SMURD! (Video)

astăzi, 16:08
310

Echipajede de prim-ajutor au descoperit trei bărbați aflați în stop cardio-respirator. Toți trei au beneficiat de manevre de resuscitare, dar, din nefericire, doar unul a răspuns și a fost...