CFR Călători suplimentează legăturile spre mare în “minivacanța” de Paște și 1 Mai

CFR Călători suplimentează legăturile spre mare în “minivacanța” de Paște și 1 Mai

CFR Călători a anunțat că va suplimenta legăturile cu trenuri directe spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, pentru “minivacanța” de Paște și 1 Mai.

Compania susține că încearcă pentru pentru această perioadă ca toate regiunile țării să fie conectate cu litoralul românesc.

Conform sursei citate, în perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă. Inclusiv trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere vagoane cușetă.

Bilete pot fi achiziţionate cu anticipație, utilizând mai multe canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări sau direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Există și unele discounturi: spre exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, iar la cumpărarea cu anticipație discontul este de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenții beneficiează de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a.

 

Spune-ne opinia ta