Cetateni nemultumiti de intreruperile de apa rece!

Cetateni nemultumiti de intreruperile de apa rece!
Un botosanean care locuieste in Parcul Tineretului s-a adresat redactiei Stiri Botosani, nemultumit de faptul ca miercuri seara s-a intrerupt furnizarea apei reci, iar dispecerul societatii Apa Grup nu a oferit informatii concrete legate de incident. Contactati telefonic de reporterii nostri, reprezentantii Apa Grup au confirmat faptul ca in zona a fost o avarie, precizand totodata ca lucrarile pentru remedierea acesteia vor continua si astazi.

"In aceasta seara (miercuri, n.r.) la ora 22.00, in cartierul Parcul Tineretului a fost oprita furnizarea apei reci cel mai probabil din cauza unei avarii. Dispecerul de serviciu, contactat telefonic, a comunicat celor nemultumiti ca nu este nicio problema in zona, desi mii de oameni au ramas fara apa la robinete. Omul s-a multumit sa spuna ca nu se fac intreruperi seara. Si cam atat fara sa trimita echipele in teren sa vada despre ce e vorba. Situatia nu este singulara si arata felul in care angajatii Apa Grup trateaza locuitorii din cartietul Parcul Tineretului (care nu se rezuma la cele 2 ghetouri si nici nu este populat de oameni de mana a doua)", a scris pe adresa redactiei botosaneanul Ion Gontineac.

De partea cealalta, conducerea Apa Grup spune ca intreruperea furnizarii cu apa a fost determinata de o avarie la o conducta de azbociment care a cedat, intrucat pe ea s-a construit un camin de manevre din beton. Constructorul a protejat azbocimentul, dar din cauza tasarilor caminul a inceput sa coboare pe conducta si aseara a fost momentul critic.

"Aseara s-a manifestat o avarie la punctul termic Grivita 6 si am fost nevoiti sa intrerupem furnizarea apei timp de 15 minute, ca sa trecem pe o alta conducta. Apoi am dat drumul la apa. In prezent lucram la aceasta avarie si posibil sa fie o alta intrerupere de 15 minute ca sa trecem inapoi pe conducta principala. Acestea sunt manevre inerente pe care trebuie sa le facem, nu putem lasa apa sa curga", a declarat Stelian Dumitrescu, director de exploatare in cadrul Apa Grup.

Conform datelor oferite de Stelian Dumitrescu, au fost afectate aproximativ 20 de scari de bloc, in zona strazii Savenilor. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
32

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...