Cercetat penal pentru ca si-a lasat masina pe mana unei pustoaice de 17 ani!

Cercetat penal pentru ca si-a lasat masina pe mana unei pustoaice de 17 ani!
Oamenii legii au avut surpriza să găsească la volanul unui autoturism Seat Cordoba o adolescentă de 17 ani, care acum va răspunde în faţa legii pentru fapta sa. Nu va scăpa de rigorile legii nici proprietarul maşinii, care va plăti la rândul său pentru inconştienţa de care a dat dovadă.

Luni seara, în jurul orei 18.10, a fost depistat pe D.C 18, în localitatea Cuzlău, comuna Păltiniş, judeţul Botoşani, a fost depistat autoturismul marca Seat Cordoba condus de M. Mihaela Simona, de 17 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.

Adolescenta este cercetată sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea pe un  drum public a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că autoturismul aparţine lui B. Daniel, de 22 ani, din municipiul Dorohoi, care i l-a încredinţat cu ştiinţă, pentru a fi condus pe drumul public, lui M. Mihaela Simona.

Proprietarul autoturismului este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
708

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
331

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
97

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...