Centrul de Excelență în educație, deschis la Dorohoi

Centrul de Excelență în educație, deschis la Dorohoi
Cu ocazia “Zilei Internationale a Profesorilor", senatorul Doina Federovici, alaturi de prefectul Costica Macaleti si de inspectorul scolar general, Mihaela Hunca, a fost prezent la deschiderea oficiala a Centrului de Excelenta, subsectia Dorohoi.



Deschiderea a avut loc in Sala Teatrului din Dorohoi iar alaturi de oficialitati au participat si profesorii Otilia Puiu - director Colegiului Național Grigore Ghica şi Gretti Cucoreanu - director adjunct al Colegiului National Grigore Ghica.

Elevii din şcolile dorohoiene au fost prezenţi în număr foarte mare. Ei au dat testări inţiale pentru a fi selectaţi să facă performanţă.

Sunt mandra sa ma aflu in aceeasi sala cu viitoarele genii ale Dorohoiului, si, de ce nu, ale Romaniei. Am sustinut si voi sustine in continuare excelenta si performanta din orice domeniu de activitate. Salut initiativa inspectorului scolar general Mihaela Hunca de a deschide aici acest Centru de Excelenta adresat copiilor, acestia beneficiind de cei mai buni indrumatori in stiintele in care au ales sa performeze. Chiar in aceasta saptamana am mentionat in cadrul alocutiunii mele din plenul Senatului Romaniei performanta tanarului dorohoian care a obtinut, in judetul Botosani, singura nota de 10 la bacalaureat. Avem nevoie de acest centru de excelenta, avem nevoie sa oferim conditiile necesare pentru a performa. Avand in vedere faptul ca astazi se sarbatoreste Ziua Internationala a Profesorilor, tin sa felicit pe aceasta cale toti profesorii judetului Botosani, sa le urez multa putere de munca si sa performeze in educatia copiilor pe care ii indruma. Prin educaţie, profesorii sunt cei care le oferă tuturor copiilor şansa la o viaţă mai bună. Le datorăm acestor profesori mult mai mult decât recunoştinţa noastră, le datorăm ajutorul nostru, suportul de care au atâta nevoie pentru binele copiilor a declarat senatorul Doina Federovici.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
315

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...