CENTRUL DE ACTIVITĂȚI EDUCATIVE ODISEEA – locul în care învățătura devine o frumoasă aventură FOTO

CENTRUL DE ACTIVITĂȚI EDUCATIVE ODISEEA – locul în care învățătura devine o frumoasă aventură FOTO

Centrul de activități educative ODISEEA, situat pe B-dul Mihai Eminescu, peste drum de Spitalul de copii, s-a deschis la 1 octombrie 2017 și a fost creat din resimțirea necesității unui alt mod de a educa, asumându-și misiunea de ,,a sădi, a inspira, a regiza din spatele scenei”.

Printre valorile pe care Centrul de activități educative ODISEEA le cultivă, se numără: crearea unui climat de încredere, suport și cooperare, lucrul în echipă, deschiderea către lume si către cultură, susținerea entuziasmului si a curiozității naturale a copiilor, spontaneitatea,  spiritul de inițiativă, dezvoltarea spiritului creativ al copilului. Însă mai presus de toate credem că un copil trebuie pregătit pentru viață și nu doar pentru următorul test!

Susținem realizarea acestei misiuni prin programele pe care noi le desfășurăm.

AFTER SCHOOL (nivel primar și nivel gimnazial) într-un spațiu modern,  adecvat pentru rezolvarea cu succes a temelor, proiectelor, portofoliilor, care permite deopotrivă activităţi profesionale – a învăţa, a face lecţiile, dar şi un spaţiu unde copiii să se simtă bine,  să citească, să facă activităţi de club. 


 

CURSURI DE LIMBI STRĂINE (engleza și germană) cu activități comunicative, filme, jocuri, muzică și creativitate pentru exprimare naturală în limba engleză și în limba germană, așadar cu accent pus pe conversație.

CURS DE PICTURĂ – pictură pe lemn, pe pânză, pe sticlă - pentru exprimarea emoțiilor prin intermediul culorilor si formelor, un curs în care copiii învață să iubească arta, își educă gustul pentru frumos și învață cum să ia atitudine în faţa kitsch-ului.



 

CURS DE CHITARĂ, unde copiii vor învăța atât cântece tradiționale cât și melodii moderne, din repertoriul cântăreților preferați, înțelegând ritmul, sunetul, sincronizarea.

La Centrul de activități educative ODISEEA oferim copiilor șansa de a fructifica timpul pentru a aprofunda ceea ce au învățat, pentru a-și urma pasiunile trezite, pentru a descoperi pe cont propriu legi și a crea propriile proiecte, oricât de mari și de îndrăznețe simt ei ca pot să le creeze.









 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

TEL. 0747 127 179 / 0752 030 932

MAIL: odiseea_contact@yahoo.com

FACEBOOK: centrul odiseea

(P).