Cel mai popular mesaj din toate timpurile: imaginea in care Barack Obama o imbratiseaza pe Michelle

Cel mai popular mesaj din toate timpurile: imaginea in care Barack Obama o imbratiseaza pe Michelle
Presedintele SUA, BARACK OBAMA, a postat mai multe mesaje pe retelele de socializare, la scurt timp dupa realegerea sa pentru un nou mandat la Casa Alba. Cel mai important dintre ele este "Inca patru ani", fiind insotit de o fotografie a presedintelui imbratisand-o pe sotia sa, Michelle.

Mesajul care va ramane probabil in istorie este cel pe care Barack Obama l-a postat cateva minute mai tarziu. "Inca patru ani", anunta mesajul sau, fiind insotit de o fotografie a presedintelui imbratisand-o pe sotia sa, Michelle. Potrivit Buzzfeld, un site de Internet foarte popular in Statele Unite, acest mesaj a devenit cel mai popular din toate timpurile. Astfel, a luat locul unui mesaj al cantaretului Justin Bieber, erou al adolescentilor in Statele Unite si in intreaga lume.
 
Aceeasi fotografie si acelasi mesaj au fost difuzate simultan pe Facebook. Timp de ora, mai mult de un milion de persoane au dat "like" si aproximativ 150.000 l-au redistribuit.

Barack Obama a fost reales marti presedinte al Statelor Unite, depasind pragul de 270 de voturi din partea "marilor electori", necesar pentru a-l invinge pe rivalul sau republican Mitt Romney.
 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
349

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...