Cel mai deștept român: El a făcut în paralel două doctorate și un masterat!

Cel mai deștept român: El a făcut în paralel două doctorate și un masterat!

   expunere.com

Toți doctorii care și-au plagiat lucrările de doctorat, Ponta, Oprea, Tobă etc., demascați de ziariști până acum, pălesc în fața Dr.&Dr. Florentin-Costel Pandele, soțul Senatoarei PSD Gabriela Firea. Studiind pagina personală a lui Pandele rămâi mască. În primul rând, la rubrica "despre mine", Dr.&Dr. vorbește la persoana a III-a.
 
Dar ce mai aflăm noi din CV-ul postat pe pagina lui Pandele: că are două facultăți, două masterate și două doctorate! Toate, cu excepția primei facultăți (Institutul de Marină) sunt făcute în paralel cu exercitarea funcției de primar la Voluntari, după alegerea sa în 2000.

Așadar după ce a absolvit Dreptul la Bioterra în 2004, în paralel cu un masterat la aceeași particulară în Controlul, expertiza şi securitatea alimentarã în agroturismul ecologic Pandele și-a dat seama că e genial și a început imediat un Doctorat în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţionalã la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" cu tema "COORDONATE JURIDICE ŞI STRATEGII PRIVIND NAVIGAŢIA MARITIMÃ".

Conform HG 567/2005 privind organizarea şi desfăşurarea studiilor universitare de doctorat, articolul 7(1), "durata ciclului de studii universitare de doctorat este, de regulă de 3 ani. În situaţii speciale, durata poate fi prelungită cu 1-2 ani, în condiţiile prevăzute de lege".

În paralel cu primul an de doctorat absolvă și Colegiul Naţional de Apãrare. La sfârșitul primului an de doctorat, Pandele își dă seama că e prea ușor pentru el și începe încă un doctorat în Ştiinţe Militare la Universitatea Naţionalã de Apãrare "Carol I", cu teza de doctorat "România şi noile provocări generate de integrarea europeană", precum și un masterat în cadrul aceleiași universităţi, la Facultatea de Comandã şi Stat Major cu specializarea în "Securitate şi Apãrare Naţionalã".

Așadar pe parcursul anului școlar 2005-2006, Pandele face în paralel două doctorate și un masterat, urmând ca în anul 2006-2007 să studieze doar la cele două doctorate și să devină Dr.&Dr. în 2008.

Nu înțelegem de ce sunt considerați intelectuali Papahagi, Nicușor Dan, Baconschi, Paleologu și alții ca ei, care au câte un doctorat și ăla luat prin străinătate, nu aici pe pământul nostru strămoșesc în timp ce îndeplineau și o funcție publică de primar, scrie expunere-com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mircea Oprea: Cauze nobile servite prost

Marţi, 27 Februarie 2024
50

Proiectul ”Eminescu - o cultură, o rută”, împărțit cu orașul Bălți, ar fi avut menirea dezvoltării ”structurii turistice cu un nou traseu turistic cultural transfrontal...

Autoritățile locale din Coșula, evaluate în privința modului de gestionare a unei situații de urgență

Marţi, 27 Februarie 2024
66

Un nou exercițiu de verificare a modului de gestionare a unei situații de urgență de către autoritățile locale, până la sosirea pompierilor militari, s-a desfășurat, astăzi, la Coșul...

Botoșaniul are mai mulți șomeri decât luna trecută: aproape 1000 de botoșăneni de peste 55 de ani nu au un loc de muncă!

Marţi, 27 Februarie 2024
68

 La sfârșitul lunii ianuarie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani erau înregistrați 3.792 șomeri( din care 1.799 femei), r...