Cel mai deștept român: El a făcut în paralel două doctorate și un masterat!

Cel mai deștept român: El a făcut în paralel două doctorate și un masterat!

   expunere.com

Toți doctorii care și-au plagiat lucrările de doctorat, Ponta, Oprea, Tobă etc., demascați de ziariști până acum, pălesc în fața Dr.&Dr. Florentin-Costel Pandele, soțul Senatoarei PSD Gabriela Firea. Studiind pagina personală a lui Pandele rămâi mască. În primul rând, la rubrica "despre mine", Dr.&Dr. vorbește la persoana a III-a.
 
Dar ce mai aflăm noi din CV-ul postat pe pagina lui Pandele: că are două facultăți, două masterate și două doctorate! Toate, cu excepția primei facultăți (Institutul de Marină) sunt făcute în paralel cu exercitarea funcției de primar la Voluntari, după alegerea sa în 2000.

Așadar după ce a absolvit Dreptul la Bioterra în 2004, în paralel cu un masterat la aceeași particulară în Controlul, expertiza şi securitatea alimentarã în agroturismul ecologic Pandele și-a dat seama că e genial și a început imediat un Doctorat în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţionalã la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" cu tema "COORDONATE JURIDICE ŞI STRATEGII PRIVIND NAVIGAŢIA MARITIMÃ".

Conform HG 567/2005 privind organizarea şi desfăşurarea studiilor universitare de doctorat, articolul 7(1), "durata ciclului de studii universitare de doctorat este, de regulă de 3 ani. În situaţii speciale, durata poate fi prelungită cu 1-2 ani, în condiţiile prevăzute de lege".

În paralel cu primul an de doctorat absolvă și Colegiul Naţional de Apãrare. La sfârșitul primului an de doctorat, Pandele își dă seama că e prea ușor pentru el și începe încă un doctorat în Ştiinţe Militare la Universitatea Naţionalã de Apãrare "Carol I", cu teza de doctorat "România şi noile provocări generate de integrarea europeană", precum și un masterat în cadrul aceleiași universităţi, la Facultatea de Comandã şi Stat Major cu specializarea în "Securitate şi Apãrare Naţionalã".

Așadar pe parcursul anului școlar 2005-2006, Pandele face în paralel două doctorate și un masterat, urmând ca în anul 2006-2007 să studieze doar la cele două doctorate și să devină Dr.&Dr. în 2008.

Nu înțelegem de ce sunt considerați intelectuali Papahagi, Nicușor Dan, Baconschi, Paleologu și alții ca ei, care au câte un doctorat și ăla luat prin străinătate, nu aici pe pământul nostru strămoșesc în timp ce îndeplineau și o funcție publică de primar, scrie expunere-com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
25

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
61

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
292

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...