Cel de-al doilea tronson de pe strada Primăverii va fi decopertat

Reprezentanţii Primăriei au avut, joi, o întrevedere cu cei de la firma Victor Construct, pentru a discuta despre stadiul lucrărilor şi graficul pentru următoarea perioadă pentru strada Primăverii.

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că s-au primit asigurări din partea constructorului că în două săptămâni va fi frezat asfaltul de pe cel de-al doilea tronson de pe Primăverii, după care firma Delta Con va turna noul asfalt.
 
“Vom începe dinspre Sucevei înspre Capătul liniei 1. Momentan se lucrează la ridicarea gurilor de canal la cotă, se montează dale între şine. Vom avea în vedere corelarea lucrărilor pe care le are Victor Construct în caietul de sarcini cu cele ale firme Delta Con, astfel încât să nu creem un disconfort major participanţilor la trafic. Firma Delta Con întâmpină unele dificultăţi cu pornirea staţiei de asfalt din cauza lucrărilor pe care le au în zonă cei de la E.ON Gaz", a spus viceprimarul.

Potrivit acestuia, din momentul asfaltării în trei săptămâni ar trebui să fie finalizat şi al doilea tronson de pe această arteră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...