Cei mai buni elevi de la Liceul de Stiinte ale Naturii din Botosani vor petrece o luna de zile in Canada!

Cei mai buni elevi de la Liceul de Stiinte ale Naturii din Botosani vor petrece o luna de zile in Canada!

 Corneliu Furtuna, directorul Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa Botosani  

Doi elevi ai Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa, din Botosani, vor pleca timp de o luna intr-un schimb de experienta in Canada.

Acesti elevi vor fi alesi din randul celor de clasa a X-a si a XI-a, la finalul anului scolar in curs, dupa calcularea mediilor.

Primii doi elevi, de preferat un baiat si o fata, vor fi selectionati pentru a participa la acest proiect. Propunerea a venit din partea reprezentantilor liceului din Laval, un oras de langa Montreal. Elevii nostri vor locui timp de o luna acolo si vor invata alaturi de elevii canadieni, dupa sistemul lor de invatamant. Este o initiativa cu valente educative deosebite, a declarat Corneliu Furtuna, directorul Liceului de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa.

Orasul Botosani este infratit cu orasul Laval, in urma proiectelor in care au fost implicate Liceul de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa si Liceul din Laval.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
89

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
72

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
638

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...