CE VREMURI! Portariuc îi amintește lui Țurcanu cum au început împreună târgul de la Popăuți, când "nu era nimeni alături de domnia sa"!

CE VREMURI! Portariuc îi amintește lui Țurcanu cum au început împreună târgul de la Popăuți, când "nu era nimeni alături de domnia sa"!

 Imgine de la Targul agro-zoo Popauti din 2011  

Primarul Ovidiu Portariuc şi-a adus aminte, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de vremurile bune când PNL şi PSD într-adevăr coabitau. Ce-i drept, era vorba despre perioada când alianţa USL abia se înfăptuise.

Edilul-şef al municipiului i-a reamintit totodată preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, că la prima ediţie a Târgului Agro-Zoo el a fost unul dintre co-organizatori.

"Dacă ţin bine minte, în urmă cu aproximativ doi ani, înainte de alegeri eram printre organizatori, alături de domnul Ţurcanu, atunci când erau mai puţini cei care ofereau ajutor şi sprijin şi pot să spun că am contribuit în mare măsură, cu mai mult de jumătate din logistica care s-a pus acolo în acele momente şi poate domnul Ţurcanu îşi aminteşte că nu era nimeni alături de domnia sa. Când am făcut alianţa am început prin acele organizăti de târguri la care ne-am unit eforturile şi am reuşit să o facem împotriva rezistenţei celor de la PDL şi a piedicilor puse. Sper să îşi aducă aminte şi domnul Ţurcanu de acele momente când l-am sprijinit, am fost alături de el şi am reuşit să iniţiem prima ediţie a acelui târg", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

El a spus că, deşi la ediţia din acest an, ce se va desfăşura pe 21 şi 22 septembrie, nu a primit invitaţie, va merge să viziteze Târgul Agro-Zoo.

"Între timp dumnealor (n.r. PNL) şi-au asumat în totalitate acest eveniment. Sper să fie de la an la an ediţii mai puternice, de succes, cu participări din afara judeţului. Eu de acum mă concentrez pe zona urbană. Nu pot să mă implic şi în organizarea acestor târguri", a mai spus Portariuc, care a mai precizat că dacă totuşi i se va cere sprijinul la organizarea unor astfel de eveniment îl va oferi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
89

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
112

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
116

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...