Ce spune viceprimarul Cosmin Andrei despre colaborarea cu noul primar liberal!

Ce spune viceprimarul Cosmin Andrei despre colaborarea cu noul primar liberal!
Viceprimarul Cosmin Andrei își va continua activitatea în administrația publică locală, fiind susținut în acest sens de partid pentru a ocupa această funcție din Executivul Primăriei Botoșani.

Nu alături de Ovidiu Portariuc însă, așa cum și-a dorit, ci va face echipă cu noul primar ales de botoșăneni în urma scrutinului din data de 5 iunie, liberalul Cătălin Flutur.

Andrei spune că încă nu a avut o discuție cu noul edil șef al urbei, acest lucru urmând a se întâmpla după ce consilierii locali își vor primi mandatele, în cursul acestei săptămâni și după ce va avea loc ședința de învestire în funcție. 

Cât privește colaborarea cu primarul Cătălin Flutur, Cosmin Andrei spune că social-democrații, care dețin majoritatea în Consiliul Local, vor susține proiectele care vor fi în interesul locuitorilor municipiului Botoșani.

“Cred că voi colabora foarte bine, dacă am primit această sarcină din partea colegilor de partid, și în spate avem 16.000 de voturi ale botoșănenilor, avem olbigația de a-i reprezenta în Consiliul Local și vom susține toate Hotărârile care sunt în interesul acestor cetățeni. Nu am avut o discuție cu noul primar. Nu am fost foarte încântat (n.red. de propunerea pentru a fi în continuare viceprimar) dar nu am putut să refuz această responsabilitate pe care am primit-o pentru că are în spate un număr de 16.000 de voturi care au fost acordate PSD-ului, care are majoritatea în Consiliul Local. Ținând cont de această majoritate și despre această obligație nu putem renunța la pozițiile de viceprimar și am fost onorat să primesc această sarcină", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Cel de-al doilea vicperimar susținut de PSD pentru Primăria Municipiului Botoșani este Marian Murariu. Chiar dacă nu are experiență în administrația publică locală, Andrei a spus despre colegul său: “Sunt convins că va face o figură frumoasă"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
574

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
169

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
444

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...