Ce spune directorul Urban Serv despre nemulțumirea piețarilor

Ce spune directorul Urban Serv despre nemulțumirea piețarilor
Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, neagă faptul că angajații săi ar face presiuni asupra vreunui comerciant din Piața Mare.

Drelciuc susține că agentul economic care protestează luni în fața Primăriei Botoșani refuză să plătească spațiul suplimentar pe care îl ocupă în Piața Centrală, motiv pentru care s-a pus în discuție rezilierea contractului de închiriere.

“Miercuri am avut o întâlnire cu dumneaei în care am căzut de acord asupra unor puncte privind colaborarea între societatea Urban Serv și firmele dumneaei, fiindcă are dublă calitate, o parte din activitate o face ca producător, o parte ca persoană juridică. Urma să ne dea un răspuns la propunerile făcute în acea discuție, noi să le analizăm și să căutăm o cale de colaborare", a spus Simion Drelciuc.

Directorul Urban Serv a precizat că, atâta vreme cât un comerciant ocupă un spațiu abuziv, pentru care refuză să plătească vreun leu, nu poate fi lăsat să își mai desfășoare activitate în perimetrul pieței.

“De-a lungul timpului dumneaei a ocupat un spațiu public mai mare decât spațiul din contractul încheiat cu societatea Urban Serv. În conformitate cu regulemantul piețelor orice spațiu suplimentar ocupat cu marfă de către o persoană juridică este taxat. Taxatorii vin zilnic și constată dacă s-a ocupat abuziv un spațiu, dacă spațiul respectiv poate fi ocupat și nu deranjează cumpărărtorii, plătește o taxă pentru suprafața suplimentară. Noi am recomandat tuturor celor care au chioșcuri ca în situația în care doresc o suprafață mai mare decât cea prevăzută în contrat să solicite prin cerere, noi analizăm, și vedem dacă putem da. Dumneaei nu a vrut să respecte această prodcedură și atunci am taxat-o ca ocupare ocazională. Dumneaei nu a plătit niciodată această suprafață, a refuzat primirea bonurilor, i-am pus în vedere că în asemenea condiții nu putem continua și nu vom mai prelungi contractele pe cele două chioșcuri. Nimeni nu face presiuni asupra ei", a declarat directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
16

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
133

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
21

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...