Ce spune afaceristul din Botoşani care a câştigat o bătălie în instanţă împotriva lui Gigi Becali

Ce spune afaceristul din Botoşani care a câştigat o bătălie în instanţă împotriva lui Gigi Becali
Omul de afaceri botoşănean, care a avut de păgubit de pe urma afacerilor cu Gigi Becali, are de recuperat de la societatea Avicola Iaşi nu mai puţin de 2,5 milioane de lei.

Gicu Onofrei, patronul SC Emanuel Onofrei SNC din Botoşani, fostul furnizor de pui de carne al firmei ieşene, susţine că singurul vinovat pentru situaţia în care s-a ajuns este Becali deşi, potrivit lui Onofrei, acesta încearcă să plaseze vina în sarcina altor persoane.

Patronul societăţii Emanuel Onofrei SNC a reuşit să demonstreze în instanţă că Becali a fost înregistrat pe nedrept la masa credală cu o creanţă garantată de 25,4 milioane lei, Curtea de Apel Iaşi luând decizia de a anula contractul de ipotecă din 2010 prin care latifundiarul bucureştean ar fi împrumutat Avicola.

Producătorul de carne de pasăre Avicola Iaşi, controlat de omul afaceri George Becali, a intrat în insolvenţă, printr-o decizie a Tribunalului Iaşi,în anul 2010. Tribunalul a decis deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva Avicola Iaşi, în dosar fiind înregistrate cererile a opt creditori, persoane fizice şi juridice, printre care şi două firme din Botoşani, Alfa Prod şi Emanuel Onofrei SNC.

“Abuzul făcut de Gigi Becali s-a văzut că a fost în defavoarea creditiorilor şi el prin faţa televizoarelor dansează şi face tot felul de oferte şi milostenii dar el nu înţelege că trebuie să rezolve problemele.  El dă vina pe nepoţi, dar nu ei sunt vinovaţi sau cine a condus firma, ci el, care e patronul. Trebuie să îşi asume în totalitate vina. Pentru  noi afacerilor cu Becali au însemnat o pagubă şi o neseriozitate. Am încercat să discut şi cu el dar m-a refuzat, nu am avut cu cine. El doar în faţa televizoarelor face fapte de milostenii şi oferte, dar în realitate nu este ceea ce este. Aşteptăm dactilografierea hotărârii judecătoreşti, după care se va reface tabelul creditorilor", a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Gicu Onofrei.

Becali a preluat firma din Iaşi în anul 2004 de la Koala Senior Comăneşti din judeţul Bacău.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr din Dorohoi, reținut de polițiști după ce l-a lovit grav pe un bărbat de 72 de ani!

astăzi, 20:04
19

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au emis vineri, 14 iunie 2024, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de...

Ministrul Sănătăţii recomandă asistenţilor medicali şi medicilor frecventarea cursurilor de comunicare

astăzi, 19:09
38

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila consideră că asistenţii medicali şi chiar medicii ar putea să urmeze cursuri de comunicare necesare în interacţiunea cu pacienţii şi aparţinăto...

Anchetă într-o comună din Botoșani după moartea în condiții suspecte a unui copil de 7 ani!

astăzi, 18:05
495

Odată ajuns acasă, după câteva ore, copilul a avut o serie de convulsii și a murit. Polițiștii au deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă, și așteaptă rezultatele necro...