Ce spun mainile despre personalitatea ta

Ce spun mainile despre personalitatea ta
Mainile pot fi un indiciu pretios al starii de sanatate, avertizandu-ne in legatura cu potentialele boli, dar in acelasi timp semnaleaza temperamentul unui individ. Iata ce spun mainile despre personalitatea ta:

1. Palma patrata cu degete scurte - mana de pamant

Cel care poseda acest tip de mana, cu o palma patrata, puternica si degete scurte si groase este un om realist, loial si perseverent. Foarte practica, aceasta persoana se dovedeste a fi materialista, rationala, meticuloasa si conservatoare din fire. Se axeaza pe sentimente la fel de practice si ordonate ca si gandirea sa. In majoritatea relatiilor, fie ele profesionale, de iubire sau amicale, un lucru este absolut sigur: te poti baza pe sinceritatea spuselor si faptelor sale. Este o persoana care apreciaza enorm valoarea banului si felul in care reuseste sa-i obtina.

Zodiile de pamant sunt Taur, Fecioara si Capricorn.

2. Palma patrata, cu degete lungi - mana de aer

Persoanele cu acest tip de maini sunt caracterizate de un mod de gandire sintetic, fiind asociate cu semnul aerului, al instabilitatii si al sensibilitatii. Prin forma ei, mana lunga este o mana artistica si senzuala, iar persoana care are astfel de maini are un gust estetic deosebit, iubind formele imprecise, dezordinea, aleatoriul si ordinea neprestabilita a lucrurilor.

In acelasi timp, aceasta forma de mana indica un temperament flexibil, usor expus influentelor externe. O fire boema sau, mai bine zis, un visator... Poate fi putin rece uneori, fiind o persoana foarte rationala, dar nicidecum pentru ca nu ar avea o inima calda, iubitoare. Deasemenea, poate fi distant cu persoanele care "nu corespund" din punct de vedere intelectual, care nu sunt capabile si inteligente pe masura sa.

Semnele de aer sunt reprezentate de Gemeni, Balanta si Varsator.

3. Palma de forma rectangulara, degete scurte - mana de foc

Posesorii unei maini de foc, o palma alungita si degete scurte, sunt persoane de actiune, energice, optimiste si entuziaste. Au tendinta de a fi individualisti si din randul lor sunt recrutati liderii. Sunt persoane calde, dar din pacate au un temperament volatil si se pot aprinde foarte usor luandu-i pe cei din jur pe nepregatite de multe ori. Dar la fel de repede cum se aprind se si linistesc. Putin teatrali, sunt sufletul petrecerilor. Le place sa fie rugati, dar totodata sunt prietenosi si ii ajuta pe cei in nevoie.

Din punct de vedere astrologic semnele de foc sunt Berbec, Leu si Sagetator.

4. Palma de forma rectangulara, degete lungi - mana de apa

Oamenii care au acest tip de maini, cu palmele alungite si degetele lungi, sunt sensibili si emotivi, calzi si receptivi. Sunt motivati de sentimente si nu fac fata situatiilor stresante. Se simt cei mai fericiti in locurile lipsite de agitatie. Aceste persoane sunt atrase de ocupatii ce tin de creativitate sau care necesita anumite abilitati artistice. Nu le place sa faca fata problemelor si prefera mai degraba sa fuga din fata lor. Nu agreeaza confruntarile de nici un fel. Mereu atente cu cei din jur, le place sa faca lucruri pentru a-i multumi. Nu suporta deloc comportamentul vulgar, necioplit.

Zodiile de apa sunt Racul, Scorpionul si Pestii.

sursa: Ora de Iasi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
58

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
87

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
81

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...