Ce se mai întâmplă lângă noi: Un bărbat a dat de 53 de ori proba teoretică pentru a obține permisul de conducere!

Aceeași persoană a absentat de trei ori la proba practică și de trei ori a fost respinsă.

Ce se mai întâmplă lângă noi: Un bărbat a dat de 53 de ori proba teoretică pentru a obține permisul de conducere!

Obținerea unui permis de conducere pare a fi un hop prea greu de depășit de unii candidați suceveni, care au trecut de multe ori prin fața examinatorilor până să primească „Admis” din partea acestora.

Un sucevean ar fi susținut proba teoretică pentru obținerea permisului de 53 de ori, cel mai probabil un record la nivel național.

Aceeași persoană a absentat de trei ori la proba practică și de trei ori a fost respinsă.

Prefectul județului, Alexandru Moldovan, a menționat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că sunt multe cazuri de candidați care se prezintă nepregătiți, obținând la scris 0, 1, 2 sau 3 puncte, sau care absentează în mod repetat.

Cred că în perioada următoare ne vom face timp și vom merge în teren, la școlile de șoferi, pentru a vedea cum se poate îmbunătăți și care sunt problemele cu care se confruntă dumnealor, astfel încât să creștem nivelul calitativ. Cu toții ne dorim participanți la trafic care au cunoștințe temeinice. Am fost surprins că multe sunt persoane tinere, care nu pot invoca lipsa de cunoștințe pe partea digitală”, a punctat prefectul Moldovan, potrivit Monitorul de Suceava.

Acesta a mai dat exemplul unui sucevean în vârstă de 27 de ani care a fost respins la proba teoretică de 10 ori și a la proba practică de 12 ori, de la care a și absentat de alte 4 ori.

O femeie din județ în vârstă de 40 de ani a susținut proba practică de 8 ori. Un tânăr de 22 de ani a fost respins la proba teoretică de 8 ori, un altul de 26 de ani a picat testarea teoretică 9 ori, un altul de 19 ani a picat proba scrisă de 7 ori.

Tot de la noi din județ, o femeie în vârstă de 44 de ani a reușit contraperformanța de a pica proba teoretică de 12 ori.

Probe practice pentru categoriile C, CD și E în Fălticeni, Câmpulung și Rădăuți

Prefectul Moldovan a mai prezentat și o serie de măsuri operative pe care le-a luat la nivelul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculări vehicule, referitoare la susținerea probei practice în județul nostru.

Examenul practic pentru obținerea permisului de conducere auto se poate susține, și în martie, pe 13 și 27, în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Acesta a mai arătat că, din luna aprilie, va include și categoriile C, CD și E pentru susținerea probelor practice în Fălticeni, Câmpulung și Rădăuți.

Am avut discuții cu autorități locale din Vatra Dornei care ne-au cerut să analizăm posibilitatea să venim și pe raza municipiului cu probele practice. Vom analiza acest aspect să vedem în ce măsură putem face acest lucru”, a mai spus Moldovan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
823

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
461

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
531

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...