Ce se întâmplă dacă ai putea dona în scopuri caritabile , și primești banii înapoi în totalitate?

Ce se întâmplă dacă ai putea dona în scopuri caritabile , și primești banii înapoi în totalitate?
Asociația Salvează o inimă a lansat prima platformă de donații online din Romania cu recompense din partea companiilor.

Ce se întâmplă dacă ai putea dona în scopuri caritabile, și primești banii înapoi în totalitate ? Se pare ca ar fi o captură, dar asta e exact ceea ce Asociația "Salvează o inimă" face prin intermediul platformei de donații online www.salveazaoinima.ro.

Platforma a fost lansată acum o lună de zile ,și  permite utilizatorilor să doneze pentru cauzele umanitare înscrise pe platformă, iar în schimb donatorul primește la schimb un voucher de reduceri pe  magazinele partenere platformei. Voucherul de reduceri este primit de către donator direct pe adresa sa de e-mail și conține un cod unic, care mai apoi este recunoscut de către magazinele partenerela folosirea acestuia.Pe lângă faptul că platforma recompensează pe donatori dar în același timp oferă transparență banilor donați.

"Donația minima ce se realizează pe platforma este de 10 lei și se face prin sistemul securizat de la Mobilpay. Ne dorim ca prin această platformă să atragem cat mai multe companii și mai ales și ONG-uri pentru a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea proiectelor sociale. Timpul acordat de către platformă pentru o cauză sau ONG pentru strangerea de fonduri este de 96 de zile calendaristice", a declarat Plăcintă Vlad, președintele Asociației Salvează o inimă.

Despre Asociația "Salvează o inimă"

Asociația "Salvează o inimă" a fost inființată la sfârșitul anului 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

REALIZĂRI

- am deschis prima platformă de donații online din România cu recompense din partea companiilor (www.salveazaoinima.ro)
-7 evenimente caritabile într-un an de zile;
-fonduri strânse în valoare de peste 200.000 de euro;
-12 campanii umanitare cu rezultate foarte bune;

COMUNICAT DE PRESA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
460

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...