Ce se întâmplă cu locurile de parcare pentru care nu se plătește concesiunea!

Ce se întâmplă cu locurile de parcare pentru care nu se plătește concesiunea!
Botoșănenii mai au la dispoziție doar două săptămâni pentru a achita la Direcția de Impozite și Taxe Locale taxa pentru rezervarea locului de parcare pe anul 2016.

După data de 31 ianuarie, toate locurile de parcare pentru care nu s-a achitat această taxă vor fi scoase din nou la licitație. În anul 2015, în municipiul Botoșani au fost concesionate aproximativ 6.000 de locuri de parcare, iar alte 500 au fost date spre folosință gratuită persoanelor cu handicap.

“După data de 31 ianuarie, până când poate fi plătită taxa, locurile care rămân libere vor fi scoase la licitație. Este vorba de aproximativ 1.500 de locuri de anul trecut, plus cele rămase libere după data de 31 ianuarie, pentru că cetățenii au renunțat la ele, neplătind taxa pentru anul 2016", a precizat viceprimarul Marius Buliga.
 
Taxa de rezervare a unui loc de parcare este de 117 lei pe an. Pentru majoritatea locurilor se plătește acest tarif, dar sunt și locuri de parcare unde taxa depășește 500 de lei, fiind mai mulți doritori.

 

Spune-ne opinia ta