Ce s-a intamplat vineri la sedinta PNL, la care a participat si Crin Antonescu. Dobre, pus la zid: "Cine v-a spus ca mai suntem 18 milioane in tara?"

Ce s-a intamplat vineri la sedinta PNL, la care a participat si Crin Antonescu. Dobre, pus la zid: "Cine v-a spus ca mai suntem 18 milioane in tara?"
Mai mult voci din PNL i-au cerut, vineri, ministrului delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, sa-si prezinte demisia, in cadrul unei intalniri informale la sediul central din Aviatorilor.

Potrivit Gandul.info, presedintele interimar Crin Antonescu a participat vineri la o videoconferinta cu presedintii filialelor PNL in care i-a anuntat ca mandatul lui Daniel Chitoiu in fruntea partidului se prelungeste pana ce Curtea Constitutionala da un verdict in privinta referendumului. Prezenta sa la sedinta PNL a survenit dupa ce judecatorii Curtii Constitutionale au amanat un verdict in cazul referendumului, iar mandatul sau de presedinte interimar al Romaniei s-a prelungit.

Dupa videoconferinta, mai multi lideri ai PNL i-au cerut socoteala ministrului delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, pentru modul in care a fost stabilit cvorumul pentru referendumul. "De unde a aparut numarul de 18 milioane? Cine v-a spus ca mai suntem 18 milioane in tara?", a fost luat la intrebari ministrul Dobre de colegii din PNL. Ei i-au reprosat ca din cauza datelor prezentate de Ministerul de Interne nu s-a realizat conditia de prezenta la referendumul din 29 iulie.

"De ce nu s-a facut actualizarea listelor inainte de referendum? De ce au fost lasati persoanele decedate pe liste?", a fost un alt repros adresat lui Dobre. "Dobre a fost tavalit de mai multi din conducerea partidului. Erau nervii intinsi dupa ce s-a ajuns la situatia aceasta si abia acum se face reactualizarea listelor electorale", a declarat pentru gandul un vicepresedinte PNL.

Potrivit mai multor surse din PNL, lui Victor Paul Dobre i s-a sugerat sa-si dea demisia din fruntea ministerului daca nu va fi inlocuit luni la sedinta Consiliului National Executiv al PNL. "Mi-am dat demisia din motive personale, nu vreau sa comentez altceva. Mai multe declaratii o sa fac cand o sa ma intorc in tara", a declarat pentru Gandul ministrul Dobre.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
7

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
18

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
75

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...