Tată şi fiu, bătuţi de trei tineri!

 Tată şi fiu, bătuţi de trei tineri!
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.45, pe timpul executării serviciului de patrulare pe raza municipiului Dorohoi, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani s-a deplasat, în urma unui apel 112, pe strada Duzilor, unde se sesiza faptul că are loc un scandal.

La faţa locului, echipajul a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificate cinci persoane de sex masculin care au fost implicate într-o bătaie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că trei tineri, în vârstă de 19,22 şi 33 de ani au agresat alte două persoane, provocându-le leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Unul din cei doi bărbaţi agresaţi, în vârstă de 28 de ani, a avut discuţii contradictorii cu agresorii, pe care îi cunoştea, iar aceştia l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

După ce a fost lovit, bărbatul agresat l-a sunat pe tatăl său, care a venit la locul respectiv, fiind însă şi el lovit cu un obiect contondent.

Jandarmii le-au întocmit celor trei agresori actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de ,, loviri sau alte violenţe", dosarul fiind înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
16

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
56

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
105

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...