Ce roti s-au mai blocat ieri prin Botosani

Ce roti s-au mai blocat ieri prin Botosani
Politisti, notari, medici, simpli functionari! Unii s-au conformat, altii... s-au descurcat!

VIP-uri sau nu, oameni simpli sau reprezentanti ai unor institutii botosanene, toti au ramas ieri blocati, la propriu, dupa ce masinile lor au fost gasite stationand pe domeniul public sau pur si simplu parcate neregulamentar.

Astfel, s-au ales cu rotile blocate la masini seful Serviciului de Crima Organizata din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, notarul Elena Roman, sefa Serviciului Contabilitate din cadrul Primariei Botosani, sotia directorului filialei Botosani Raiffeisen, patru politisti, soferul presedintelui Consiliului Judetean, soferul primului-procuror Cristi Popovici.

De departe, cea mai interesanta blocare de roti s-a petrecut in cazul doctorului stomatolog Enache, care a si distrus dispozitivul de blocare si a plecat de la locul faptei!

Nu s-au blocat rotile pentru masini cu greutate mai mare de 2 tone, pentru ca inca nu exista dispozitive de blocare pentru rotile mari si utilaje de ridicat pentru aceste masini.

In zilele urmatoare va fi rezolvata si aceasta problema, asigura reprezentantii primariei Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

astăzi, 09:27
33

Virozele respiratorii încă fac probleme în spitalele din județul Botoșani. În ultima săptămână, peste 100 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spita...

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
121

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
90

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...