Ce pedeapsă a primit un tânăr care a provocat un accident mortal, la Huțani!

Ce pedeapsă a primit un tânăr care a provocat un accident mortal, la Huțani!
Un tânăr care în vara anului 2012 a provocat un accident la Huțani, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, și-a aflat pedeapsa finală.

Bogdan Petru B.A, care avea 20 de ani la acea vreme, a fost condamnat inițial de o instanță botoșăneană la trei ani de închisoare cu executare, după ce a fost judecat pentru ucidere din culpă.

Șoferul a formulat însă apel, acțiunea sa fiind admisă de magistrații Curții de Apel Suceava. Tânărul a fost condamnat, vineri, la trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de șapte ani. Acesta va trebui să plătească rudelor victimelor și daune în cuantum de 575.000 de lei. Sentința magistraților suceveni este definitivă.

Accidentul a avut loc pe data de 2 iunie 2012. Bogdan Petru B.A., aflat la volanul unui autoturism marca Opel, se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, iar la iesirea din Hutani, intr-o curba extrem de periculoasa, din cauza vitezei, a intrat in derapaj, a patruns pe sensul opus de mers, si s-a izbit frontal intr-un autoturism  Audi, care se deplasa catre Suceava, condus de un barbat in varsta de 38 de ani.

In urma impactului extrem de violent, Ana Loredana P., in varsta de 16 ani,  pasagera pe scaunul din fata al Opelului, si Valentin Gabriel P., de 23 de ani, pasager pe bancheta din spate, a aceleiasi masini, au decedat.  Baiatul care se afla pe bancheta din spate a fost aruncat din autoturism.

Vezi AICI mai multe foto de la accident!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
262

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
322

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
727

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...