Ce pedeapsă a primit ucigaşul tânărului de la Tudora!

Ce pedeapsă a primit ucigaşul tânărului de la Tudora!
Întreaga comunitate din localitatea Tudora a fost şocată în august 2015 de modul în care a sfârşit un tânăr de doar 26 de ani. Acesta a fost înjunghiat de patru ori cu un cuţit de un consătean, pentru prinderea criminalului fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

Mihai Ferariu, în vârstă de 41 de ani, cel care a comis oribila faptă şi-a aflat acum pedeapsa. Judecat pentru omor calificat, magistraţii Tribunalului Botoşani l-au condamnat la 15 ani de închisoare cu executare.

“Obligă pe inculpat să urmeze tratamentul medical prescris până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Obligă inculpatul să plătească părţii civile Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, suma de 487,85 lei, cu titlu de despăgubiri civile. Obligă inculpatul să plătească părţii civile Macovei Petrea suma de 6.000 lei daune materiale şi suma de 200.000 lei daune morale", se arată pe portalul instanţei. Sentinţa nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Crima a avut loc în după-amiaza zilei de 8 august 2015. Costel Macovei, in varsta de 26 de ani, a mers la barul din sat unde s-a intalnit cu Mihai Ferariu. La un moment dat cei doi au început să se certe, consăteanul a ieşit din bar, dar s-a întors după scurtă vreme cu două cuţite. Înainte ca cineva să îşi dea seama de ce plănuieşte, l-a înjunghiat mortal pe tanarul de 26 de ani. A fost solicitat un echipaj de ambulanţă, primul ajutor fiind acordat de asistentul medical din sat. Până la sosirea ambulanţei, victima a intrat în stop cardio-respirator, cadele medicale sosite în scut timp declarându-l mort. 

“Ferariu a înjunghiat de patru ori victima, Costel Macovei, cu un cuţit în zona pieptului, aceasta decedând la scurt timp. În vederea comiterii faptei, bărbatul a efectuat acte de pregătire prin aceea că a mers acasă, s-a înarmat cu două cuţite, unul dintre acestea punându-l într-o teacă la cureaua pantalonilor, iar pe celălalt înfăşurându-l într-o pungă, pentru a nu se vedea", susţin procurorii.

Citeşte şi TRAGEDIE la Tudora: Înjunghiat mortal! Agresorul, prins de mascaţi! GALERIE FOTO, VIDEO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
168

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
319

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
74

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...