Ce notă a primit la evaluare managerul de la Teatrul Vasilache!

Ce notă a primit la evaluare managerul de la Teatrul Vasilache!
Comisia constituită din consilieri locali şi specialişti în cultură  au evaluat activitatea managerului Teatrului de Păpuşi Vasilache, Floricel Aioniţoaei, pe anul 2014, şi au dat şi o notă.

În urma evaluării raportului de actvitate pe care l-a depus, şi a susţinerii acestuia în cadrul unui interviu, Floricel Aioniţoaei nu a primit mai mult de 3.50. Totodată, s-a solicitat desfacerea contractului de management al directorului de la Vasilache.

Aioniţoaei spune că se aştepta la o astfel de notare, atâta timp că, susţine acestea, viceprimarul Cosmin Andrei şi alţi consilieri PSD au dorit înlăturarea sa de pe funcţie.

“Era de aşteptat, dar cu toate comisiile acestea de doi ani de zile făcute de PSD în grup cu foşti, actuali şi viitori consilieri, nu au reuşit să mă convingă să semnez adeziunea la PSD. Obiectivul principal al acestei comisii şi al tuturor comisiilor, şi reclamaţiilor, este desfacerea contractului de management", a spus Floricel Aioniţoaei.

Directorul Teatrului Vasilache a contestat Hotărârile de Consiliu Local prin care s-a stabilit calendarul evaluării şi componenţa comisiei şi aşteaptă un răspuns de la Instituţia Prefectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
770

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
156

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
97

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...