Ce cadou oferi fiecărei zodii?

Ce cadou oferi fiecărei zodii?

   Shutterstock

În funcție de zodie, tindem să apreciem unele cadouri mai mult decât pe celelalte, chiar dacă gestul este cel care contează cel mai mult. Așa că poți oferi cadoul...

Berbec:
apreciază dacă îi cumperi două bilete la un eveniment pe gustul lui și te oferi să mergi cu el. Pune mai mult preț pe surprize decât pe cadoul în sine.

Taur: calitatea este mai importantă decât cantitatea pentru Taur, așa că poți opta pentru un parfum fin, care este pe placul firii sale senzuale.

Gemeni: orice cadou îi oferi, ai grijă să-i stimuleze intelectul, așa că mergi la sigur cu o carte despre un subiect care știi că îl fascinează.

Rac:
adoră cadourile care poartă o însemnătate sentimentală, așa că îl poți impresiona pe Rac cu un cadou handmade, precum o pictură sau un obiect vestimentar.

Leu: îi plac cadourile care îl fac să arate bine, așa că nu dai greș cu accesorii, cosmetice sau obiecte vestimentare.

Fecioară: preferă cadourile practice, de pe urma cărora poate beneficia, așa că îi poți oferi un ceas sau o carte de bucate.

Balanță: are o afinitate deosebită pentru muzică, așa că îi poți face un cadou tematic. Lumânările parfumate sau recipientele pentru accesorii îl ajută să păstreze armonia în viața lui.

Scorpion: cadourile făcute Scorpionului ar trebui să îi alimenteze pasiunea pentru mister, așa că apreciază o colecție de filme tematice sau o pereche de ochelari de soare care să-l protejeze de ochii iscoditori.

Sagetator:
 pentru Săgetător important este și ambalajul, așa că împachetează-i cu fantezie un atlas sau un joc de darts.

Capricorn: adoră cadourile de lux pe care nu și le-ar cumpăra singur, precum un halat de baie din mătase.  

Vărsător: îi plac cadourile ieșite din comun, așa că îți poți folosi din plin imaginația. Dacă nu știi cu ce să îl suprinzi, mergi la sigur cu orice gadget.

Pești: îi plac cadourile care îl ajută să evadeze din realitate așa că o sticlă de vin vechi, săruri pentru baie sau un volum de poezii sunt pe gustul acestui nativ.

Sursa: Unica



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
146

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
909

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
435

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...