Ce ascunde un bărbat în pat?

Ce ascunde un bărbat în pat?

   Shutterstock

Se spune că bărbaţii nu se destăinuie cu una cu două. Motivul? Codul lor genetic, educaţia primită, iar acum astrologii susţin că şi semnul zodiacal îi predispune să ţină anumite secrete.

În pat bărbaţii tind să-şi ascundă adevărata natură sexuală, cel puţin la începutul unei relaţii în care sentimentele pentru parteneră sunt foarte puternice.

Berbec

În pat Berbecul se aprinde repede, dar evită să îţi arate că se stinge la fel de repede. Pentru el contează detaliile, aşa că e posibil nici să nu realizezi că tocmai l-ai excitat peste măsură sau că ai făcut ceva care i-a tăiat cheful. Oscilând dintr-o extremă într-alta cu o viteză ameţitoare Berbecul îndrăgostit va încerca să îşi mascheze pasiunea, fie ea pozitivă sau negativă, pentru a nu-şi speria partenera.
În pat te vede ca pe o extensie a lui, pe care vrea să o modeleze după bunul său plac. Din această cauză tinde să o trateze pe cea de lângă el ca pe un obiect sexual, intenţiile lui fiind însă mai profunde.

Taur

În pat Taurul te priveşte, te atinge, te adulmecă, te simte cu toate simţurile şi te răsplăteşte pentru simplul fapt că îl încânţi cu multe gesturi senzuale. Acest nativ are un libido puternic şi poate rezista timp îndelungat în pat, dar va încerca să nu îţi arate din prima că are resurse inepuizabile, pentru a nu-l considera vreun obsedat.
În pat Taurul te vede ca pe un bun pe care îl posedă. Preferă să facă sex atunci când este implicat într-o relaţie serioasă, de aceea, dacă te-a invitat în patul lui, atunci te-a invitat şi în viaţa lui.

Gemeni

În pat nativul zodiei Gemeni rămâne foarte cerebral şi adoră jocurile erotice care să-i stimuleze imaginaţia. Te va aborda în moduri care de care mai indecente, în special cu vorbe murdare, pentru a vedea cât de departe eşti dispusă tu să mergi. Are multe scenarii inedite în minte şi se va feri la început să îţi împărtăşească toate fanteziile lui, pentru că nu vrea să te surprindă în mod neplăcut.
În pat zodia Gemeni te vede ca pe o parteneră de joacă cu care poate vorbi şi cu care poate interpreta orice rol îşi doreşte.

Rac

În pat nativul zodiei Rac se implică şi emoţional având instinctul de a oferi mai mult decât primeşte. Îi place să o urce pe culmile plăcerii pe partenera lui şi speră ca fiecare act sexual să îl apropie şi mai mult de ea pe toate planurile. Are o intuiţie ieşită din comun în pat. Îţi va ascunde faptul că îi este frică să nu te piardă şi va încerca să te seducă irevocabil cu generozitatea lui din plan sexual.
În pat Racul te ridică pe un piedestal şi speră să nu profiţi de sensibilitatea lui.

Leu

În pat nativul zodiei Leu este foarte preocupat să afle ce simţi în timp ce faci sex cu el. De aceea îşi analizează atât prestaţia lui în pat, cât şi reacţiile tale. Multe dintre fanteziile lui conţin scenarii în care partenera îl doreşte cu ardoare. Va ezita să îţi destăinuie obsesia lui de a fi adorat, pentru că nu ar vrea să te vadă cum începi să te prefaci mai extaziată decât eşti de fapt. Reacţiile tale spontane sunt cele care îi gâdilă orgoliul.
În pat Leul te vede ca pe o fană înfocată, de aceea tinde să şi pozeze în timpul sexului, tocmai pentru ca tu să îl priveşti cu şi mai multă adoraţie.

Fecioară

În pat nativul zodiei Fecioară nu este precum ar indica semnul, un inocent, dimpotrivă! Îi place să întreacă limitele bunului simţ, fiind incitat de jocurile murdare, poate chiar la propriu. Este unul dintre puţinii bărbaţi care posedă o generozitate necondiţionată. Va încerca să îţi ascundă timiditatea pe care o simte în pat, mai ales la începutul unei relaţii. Fecioara are nevoie de timp de acomodare cu o nouă parteneră.
În pat nativul în zodia Fecioară te vede ca pe un partener de complot, considerând sexul o plăcere vinovată în care voi doi scăpaţi neprinşi.

Balanţă

În pat nativul zodiei Balanţă este foarte entuziast, fiind fermecat atât de partea animalică, cât şi de cea romantică a unei partide de sex. Este un partener care dăruieşte adesea mai mult decât primeşte, deşi nu intenţionează asta şi merge teoretic pe principiul egalităţii. Va încerca să nu îţi mărturisească eventualele lui nemulţumiri, legate de regulă de impulsivitatea şi egoismul partenerei. Preferă să apeleze la tactici diplomatice pentru a repara o problemă.
În pat Balanţa te vede ca pe o femeie pe care nu o poate avea în totalitate şi pe care încearcă să o seducă în fel şi chip.

Scorpion

În pat Scorpionul devine cu atât mai pasional, cu cât relaţia de cuplu se încheagă mai armonios. Este incitant pentru el să te descopere puţin câte puţin în timpul sexului, de aceea adoptă multe strategii în pat, vrând să te surprindă şi să te testeze. Poate fi brutal într-o seară şi gentil în următoarea. Are nevoie în pat de o parteneră la fel de complexă precum este el. Va încerca să ascundă plăcerea fizică pe care i-o oferi, dar şi că se gândeşte la tine în ipostaze sexy chiar şi când mergeţi la cumpărături. Nu va putea însă să ascundă faptul că te doreşte.
În pat Scorpionul vrea să te vadă căzând victimă a farmecelor lui.

Săgetător

În pat Săgetătorul trăieşte sexul cu euforie, spontaneitate şi un simţ al umorului mai dezvoltat decât al celorlalte zodii. Pentru el sexul trebuie să fie provocator şi inedit. Este important să găsească în fiecare partidă ceva nou. Îi place să facă pe cuceritorul, dar se îndepărtează când cedezi şi încerci să te apropii emoţional de el. Va încerca să îţi ascundă faptul că vede sexul ca pe un sport, asta până când va dori să condimenteze viaţa voastră sexuală.
În pat Săgetătorul te priveşte la început ca pe o comoară ce trebuie descoperită, iar mai apoi, ca pe tovarăşul lui de drum cu care porneşte în expediţii sexuale.

Capricorn

În pat nativul zodiei Capricorn este mereu dornic de acţiune, fără să fie însă consumat de faptul că a stat prea mult timp pe tuşă. Este gentil şi tandru cu iubita lui. Este fericit să primească indicaţii cu privire la ce îţi place în pat, căci pentru el este important să ştie cum îţi poate oferi cele mai intense senzaţii. Poate trata însă actul sexual ca pe o sarcină ce trebuie îndeplinită. De fapt, va încerca să îşi mascheze atitudinea uneori prea serioasă din timpul sexului.
În pat Capricornul te priveşte cu o detaşare forţată, pentru că nu vrea să simtă că pierde controlul asupra propriei persoane.

Vărsător

În pat nativul zodiei Vărsător nu are limite fizice sau morale. În sex totul este permis, consideră el. Tocmai pentru că preferinţele lui sunt de cele mai multe ori neconvenţionale, ezită să le împărtăşească de la bun început. În timp, însă, se plictiseşte, dacă cea de lângă el nu este deschisă şi dornică să încerce lucruri inedite. Acest nativ are o viziune originală, poate găsi plăcere sexuală în cele mai atipice scenarii şi, de aceea, are nevoie de cineva care să empatizeze cu el.
În pat Vărsătorul nu combină dragostea şi sexul, de aceea se poartă cu tine după cum îi dictează instinctele, fizice sau mentale, nu inima.

Peşti

În pat nativul zodiei Peşti trăieşte o fantezie pe care şi-a construit-o cu mult timp înainte şi în care voi doi sunteţi personajele principale. Îi plac femeile misterioase, aşa că în timpul sexului preferă să dea peste situaţii imprevizibile, decât să ştie de la bun început cel mai scurt drum către satisfacţie. În pat va evita să îţi arate direct care sunt dorinţele sale, pentru că se aşteaptă să îi ghiceşti gândurile, văzând acest lucru ca pe un semn de compatibilitate maximă.
În pat zodia Peşti te priveşte ca pe o operă de artă pe care el o făureşte şi o descoperă în acelaşi timp.

SURSA: unica.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
799

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
189

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
475

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...