Ce a reusit sa faca o femeie cu 50 de JANDARMI. Acum sunt toti cercetati de DNA

Ce a reusit sa faca o femeie cu 50 de JANDARMI. Acum sunt toti cercetati de DNA
O poveste de iubire terminata prost a dus la descoperirea celei mai mari retele infractionale dintr-o institutie a statului. 50 de jandarmi sunt cerecetati de procurorii DNA, dupa ce iubita unuia dintre suspecti i-a denuntat pentru fals.

Reteaua de jandarmi infractori se ocupa de falsificarea adeverintelor de salariu, astfel incat angajatii din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Alba-Iulia sa poata lua imprumuturi de la banci mai mari decat isi puteau permite, potrivit Romania TV.

Jandarmii luau imprumuturi de la banci pentru a-si lua terenuri, locuinte sau masini. Reteaua functiona cu acordul sefilor de la Inspectoratul Judetean de Jandarmerie Alba-Iulia.

Intai, jandarmul identifica bunul pe care dorea sa il cumpere, apoi ii cerea unui functionar bancar sa calculeze salariul de care ar avea nevoie. Ulterior, cu suma aflata se intorcea in unitate si cerea adeverinta falsa. Sute de jandarmi au beneficiat de astfel de adeverinte, iar 50 dintre ei sunt acum urmariti penal.

Procurorii DNA au facut aceasta descoperire in timp ce anchetau cazul de santaj dintre un jandarm si iubita sa.

"Se desfasoara o ancheta DNA in unitatea noastra, o ancheta despre care nu avem amanunte. Toate detaliile vor iesi la iveala dupa finalizarea anchetei", a declarat la Romania TV purtatorul de cuvant al Jandarmeriei din Alba, Cosmin Jurcovet.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
125

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
352

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
500

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...