Cazul lui Corneliu Daniliuc, amanat de comisia de disciplina din cadrul Primariei Botosani!

Cazul lui Corneliu Daniliuc, amanat de comisia de disciplina din cadrul Primariei Botosani!

   arhiva

"Sanctiunea aplicata poate fi de la mustrare pana la destituire", a declarat presedintele comisiei. Comisia de disciplina, care il va ancheta pe Corneliu Daniliuc, directorul Directiei Edilitare din cadrul Primariei municipiului Botosani, inca nu s-a intrunit pentru a analiza situatia functionarului public care a avariat in urma cu o saptamana masina institutiei. Incidentul a avut loc in afara municipiului, in afara orelor de program, Corneliu Daniliuc avand in momentul respectiv si o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cazul functionarior publici, abaterile acestora sunt analizate de o comisie speciala formata tot din functionari publici, in cazul de fata fiind vorba de Ioan Apostu, secretarul Primariei Botosani, care este si presedintele comisiei, Dumitru Neamtu, directorul Directiei de Taxe si Impozite, si Mirela Ghiorghita, sefa Serviciului de Contabilitate.

"Verificam regularitatea sesizarii si asta presupune ca este o HG 1345/2007, care stabileste o procedura exact cum e Codul de Procedura Civila, dupa aceea fixam termen, il audiem. Dureaza, dar nu asta a fost prioritatea, cel putin din punctul meu de vedere, eu am avut lucruri mai importante de facut. Saptamana aceasta urmeaza sa ne intalnim pentu prima oara. El are dreptul sa-si administreze un probatoriu, sa-si ceara avocat, e ca in instanta. Sanctiunea aplicata poate fi de la mustrare pana la destituire", a declarat Ioan Apostu, presedintele comisiei.

In urma accidentului rutier produs de Corneliu Daniliuc, masina sa de serviciu a fost avariata in proportie de 40%, toate reparatiile trebuind sa fie suportate din banii sai.

"Domnul Daniliuc va trebui sa plateasca toate reparatiile masinii, din cate stiu masina e in service la Catamarasti", a spus Catalin Alexa, viceprimarul municipiului Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
572

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
169

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
440

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...