Caz incredibil la Dorohoi: Un elev care a fost notat cu 1 la bacalaureat a primit dupa contestatie nota7!

Caz incredibil la Dorohoi: Un elev care a fost notat cu 1 la bacalaureat a primit dupa contestatie nota7!

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

A primit la recorectare nota 7, dupa ce initial fusese notat cu 1!

Situatia incredibila s-a petrecut la Dorohoi. Un elev a obtinut la bacalaureat, la teza la matematica, nota 1. Nemultumit, elevul, care a absolvit la Grupul Scolar Al. Vlahuta din Sendriceni, a depus contestatie.

Teza notata initial cu 1, de catre profesorii din centrul de corectare de la Colegiul Ghica din Dorohoi, a primit dupa contestatie nu mai putin de 6 puncte in plus!

"A fost inregistrat un caz deosebit, care este in atentia comisiei judetene si va fi raportat la minister. Se ancheteaza daca teza a fost conforma cu subiectul pe care trebuia sa-l primeasca elevul", a declarat Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

Conform celor precizate de sefa invatamantului botosanean, cei care se fac vinovati de aceasta diferenta vor fi trasi la raspundere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...