Caz cumplit la Urgenţe! Un pacient a ajuns la spital plin de viermi!
BOTOSANI

Caz cumplit la Urgenţe! Un pacient a ajuns la spital plin de viermi!
Lipsa de igienă duce la cazuri medicale cumplite. Cu un astfel de caz s-au confruntat medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor vineri, când au avut de consultat un pacient care se plângea de o "iritaţie" în zona genitală.

Cadrele medicale spuneau că bărbatul de 72 de ani din Prisăcani, oraşul Flămânzi, ajunsese cu o ambulanţă, plângându-se de o iritaţie la nivelul ochilor şi cefalee persistentă. Ulterior, însă, le-a mărturisit că are o iritaţie şi în zona intimă. Când medicii i-au cerut pacientului să-şi dea jos hainele pentru a fi consultat, bărbatul le-a arătat zona intimă plină de larve.

Şocaţi, medicii l-au întrebat pe pacient cum a ajuns în asemenea hal şi ce s-a întâmplat, iar răspunsul lui a fost că habar nu avea ce se întâmpla în proprii pantaloni. Urgentiştii spuneau că zona perianală era cea mai afectată de vermi, astfel că a fost toaletat şi internat în secţia de Urologie.

Medicii specialişti urologi au confirmat că un astfel de caz medical poate fi unic într-o carieră medicală. "Pacientul avea viermi în zona inghino- scrotală dreaptă şi penoscrotală. L-am deparazitat, dezinfecţie totală, pansament şi tratament cu antibiotice. Va rămâne internat în secţie", spune un medic specialist urolog.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
25

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
56

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...