Câte persoane vor fi angajate la Parcul de agrement Cornișa!

Câte persoane vor fi angajate la Parcul de agrement Cornișa!
Municipalitatea a prins bani în bugetul pe 2016 pentru cheltuielile de funcționare și de personal de la Parcul de agrement Cornișa, care ar urma să fie deschis în a doua jumătate a acestui an.

Suma alocată pentru acest obiectiv se ridică la 1 milion de lei. Primarul Ovidiu Portariuc a precizat că la început sumele pentru cheltuielile de la Cornișa, alocate de la bugetul local, vor fi ceva mai ridicate, dat fiind că este o investiție nouă, și va mai dura ceva timp până când va fi cunoscută, fiind necesară și o promovare pe măsură.

Odată cu deschiderea Parcului de agrement vor fi create și aproximativ 40 de locuri de muncă, angajaările urmând să se facă în lunile următoare, urmând a fi înființată în cadrul Primăriei și o direcție care să se ocupe de Parcul Cornișa.

“Din estimările noastre cam aproximativ 1 milion de lei am bugetat în acest an pentru a acoperi cheltuielile de funcționare și de personal necesare funcționării începând cu a doua jumătate a anului. Vor fi undeva la 35-40 de posturi, insuficiente din punctul meu de vedere, dar din păcate asta este constrângerea bugetară în acest moment. Va trebui să angajaăm salvamar, instructor de înot, personal auxoliar pentru curățenie, pază, administrare", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta