Cătălina Lupașcu i-a adus un cadou primarului Ovidiu Portariuc-FOTO

Fostul viceprimar al municipiului Botoșani, Cătălina Lupașcu, l-a căutat, vineri, la birou pe primarul Ovidiu Portariuc pentru a-i înmâna acestuia un cadou care i-a fost trimis de către primarul orașului Aștarak, din Armenia.

În calitate de reprezentant al Primăriei Botoșani, Cătălina Lupașcu a făcut parte dintr-o delegație oficială, care s-a deplasat în perioada 22-28 septembrie în Armenia pentru a semna un pact de amiciție cu orașul Aștarak.

De la Botoșani a mai mers și Florin Egner, din partea Zonei Metropolitane, din delegație făcând parte și câțiva primari și vicepreședinți de consilii județene din țară.

Cătălina Lupașcu a spus că această deplasare în Armenia era programată de acum un an, în calitate de viceprimar la acea vreme ea fiind nominalizată să semneze pactul de amiciție.

Dat fiind că deplasarea în Armenia s-a făcut la două zile după ce a fost înlocuită din funcția de viceprimar, s-a menținut aceeași nominalizare.

Prin acest pact de amiciție ne propunem să dezvoltăm relațiile economice, să avem o colaborare permanentă în domeniile cultură, știință și artă și desigur ne dorim să identificăm și să promovăm potențialul turistic al celor două orașe înfrățite. Astăzi îi predau domnului primar pactul de amiciție pe care l-am semnat eu în numele domniei sale, precum și această stemă a orașului Aștarak care a fost trimisă drept cadou pentru Primăria Municipiului Botoșani", a spus Cătălina Lupașcu.

Aceasta nu l-a găsit pe primar la birou, lăsând cadoul consilierilor edilului, de la cabinet.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furt calificat în toiul nopții, tânăr reținut de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 10:56

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Darabani, au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr, din comuna Havârna, bănuit de comiterea infracțiunii de fu...

Elev de 12 ani din Botoşani, la spital după ce ar fi fost lovit de profesorul de sport!

astăzi, 10:47

Este anchetă la o şcoală din oraşul Săveni, judeţul Botoşani. Un elev de 12 ani a ajuns la spital cu o lovitură la cap, după ce ar fi fost bătut de profesorul de educaţie fizică şi sport....

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: ”PSD este garanția creșterii veniturilor dumneavoastră!” (Foto)

astăzi, 10:25

”PSD este garanția creșterii veniturilor cetățenilor români! PSD Botoșani vă propune cea mai bună echipă pentru județul nostru. Am onoarea să fac parte din această echip...