Catalina Lupascu despre repartizarea banilor: “Consecintele nu vor fi foarte grave”

Catalina Lupascu despre repartizarea banilor: “Consecintele nu vor fi foarte grave”

 Catalina Lupascu  

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Catalina Lupascu, considera ca prin votul exprimat de consilierii judeteni ai USL s-a realizat un echilibru.

Ea a precizat ca si in ceilalti ani la fel s-a votat aceasta repartizare, numai ca au fost alte aliante, si fiecare partid a avut la un moment dat de pierdut.

“Experienta mea din Consiliul Judetean imi arata ca de fapt nu vor fi consecinte. Si acum trei ani s-a votat bugetul pe aliante diferite, si anul trecut si acum doi ani. Daca este sa vedem per total, s-a produs un echilibru si consecintele nu vor fi foarte grave fiindca Guvernul Boc ar trebui sa isi asume responsabilitatea ca in echipa domniei sale exista si judetul Botosani, un judet care are resurse limitate si poate ar trebui ca din cota parte care o da doar Sucevei sa revina si judetului Botosani, astfel incat si acesta sa fie un judet pe harta tarii, harta care ar trebui sa se afle pe masa Guvernului Boc.Sunt convinsa ca toti parlamentarii, indiferent de spectrul politic, vor face demersuri sa aduca bani pentru judetul Botosani. Este timpul ca domnul Boc sa se uite la Consiliului Judetean si sa dea niste bani", a spus Catalina Lupascu.

Cat priveste situatia de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, vicepresedintele CJ a spus: “Sunt convinsa ca va reusi sa functioneze la cota de avarie. Banuiesc ca o delegatie a PDL se va deplasa la Bucuresti, sa rezolve aceasta problema".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
48

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
222

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
158

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...