Cătălin Flutur: "Primăria a câștigat bani prin acel contract de concesiune de la Belvedere"

Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului Botoșani, a declarat căîn opinia sa, contractul de concesiune de la Belvedere a fost încheiat cu respectarea regulamentului regimului concesiunilor și că nu s-a creat niciun prejudiciu Primăriei Botoșani.

Flutur a precizat că nu a fost singura persoană care a semnat acel contract de concesiune și spune că au mai fost angați ai Primăriei care au dat declarații în fața procurorilor legat de acest contract.

“Este o etapă pentru care am fost chemat într-un contract de concesiune la Belvedere. Este o calitate de suspect la fel ca toată comisia care este acolo, au fost șapte oameni care au semnat un contract de concesiune care până la urma urmei a adus un venit Primăriei Botoșani, nu s-a luat nimic de la Primărie, s-au adus bani. Sunt niște acte pe care le-au solicitat și pe care va trebui să le aducem. Nu există un prejudiciu ci, din contră, Primăria Botoșani a câștigat niște bani prin acel contract de concesiune care a fost făcut conform regulamentului regimului concesiunilor", a declarat Cătălin Flutur, după ce procurorii au remis un comunicat de presă.

Cât privește acuzația conform căreia prin acest contract ar fi fost vătămate interesele cetățenilor care locuiesc în zonă, dar și interesul celor de la Liceul de Artă "Ștefan Luchian", Flutur a spus: “Cum le-au fost lezate drepturile celor de la Liceul de Artă în condițiile în care patrimoniul este al municipiului și calea de acces există și în momentul de față? Era vorba de niște cetățeni care voiau să ajungă mai repede în Bulevard, cu toate că aveau acces pe lângă notariat, la 50 de metri mai încolo. La solicitarea cetățenilor, s-a refăcut accesul".

Conform DNA, Flutur are calitatea de suspect în acest dosar, fiind acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu, având ca rezultat obținerea unui folos necuvenit.

După audierile de la sediul DNA Suceava, Cătălin Flutur a participat la ședința ordinară de Consiliu Județean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Controale ale polițiștilor de la Imigrări pe tot teritoriul județului: Ce nereguli au descoperit!

astăzi, 17:15

În perioada 3 – 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au desfășurat patru acțiuni în Județul Botoșani, dintre care trei au fost efe...

Minor suspect de furt, prins de un jandarm botoșănean!

astăzi, 15:37

În această dimineață, un jandarm aflat în timpul liber a observat, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, un băiat în vârstă de aproximativ 15 ani, cu dom...

Sute de locuri de muncă vacante pentru botoșănenii cu studii medii!

astăzi, 15:15

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 14.10.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...