Catalin Flutur, presedinte al PDL Botosani. Primarii din Flamanzi si Pomarla, alesi prim-vicepresedinti!

Catalin Flutur, presedinte al PDL Botosani. Primarii din Flamanzi si Pomarla, alesi prim-vicepresedinti!

 CATALIN FLUTUR, presedinte PDL Botosani  

Catalin Flutur a fost reales, sambata, in functia de presedinte al organizatiei judetene a PDL Botosani. Acesta a reusit sa obtina 539 de voturi, din totalul de 542 de voturi valabil exprimate.

Flutur sustine ca obtinerea unui nou mandat in fruntea organizatiei PDL Botosani inseamna o mare responsabilitate, care implica foarte multa munca.

“Pentru mine, obtinerea unui nou mandat de presedinte inseamna o extraordinar de mare obligatie, dar o voi face cu toata raspunderea si cu toata convingerea, pentru ca eu sunt un om de dreapta, nu pot sa ma dezic de ideile mele si cred ca nici ceea ce am facut pana acum in oras, in judet, noi, cei din administratie, cu ajutorul Guvernului, nu cred ca ne da voie sa nu gandim pozitiv in aceasta perioada. Vom munci probabil mai mult de acum inainte, pentru ca avem un Birou stabil, ales, toata lumea va primi responsabilitati si vor fi verificati cum isi duc la indeplinire aceste responsabilitati", a declarat Catalin Flutur, presedintele organizatiei judetene a PDL Botosani.



Liderul democrat-liberalilor botosaneni se bucura si de sustinerea conducerii centrale a partidului, care are asteptari mari de la organizatia de la Botosani, la alegerile din 2012.

“Organizatia de la Botosani a avut rezultate bune, pentru ca daca va aduceti aminte, am preluat organizatia cand era pe ultimul loc, cu rezultate foarte slabe, iar in calculul pe care l-a facut Biroul National, la ultimele patru randuri de alegeri, chiar cu esecul de la prezidentiale, chiar cu problema pe care am avut-o la parlamentare, cand intr-un intreg Colegiu nu am avut candidat si nu am fost votati, ne-am situat pe un onorabil loc 22 pe tara din 46 de organizatii. Deci cred ca rezultatele bune au confirmat ca managementul politic a fost bun si asteptarile care sunt de la noi ma onoreaza si ma obliga, in acelasi timp", a adaugat Catalin Flutur.

Catalin Flutur va fi secondat la conducerea organizatiei de doi primari. Este vorba de Constantin Pitorac, primarul orasului Flamanzi si Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla, care au fost alesi pe functiile de prim-vicepresedinti.



Pitorac a fost ales cu 287 de voturi, iar Chelariu cu 300 de voturi. Candidati pentru cele doua functii de prim-vicepresedinti au fost si deputatii Catalin Buhaianu si Stelica Iacob-Strugaru, care au reusit sa adune doar 281, respectiv 172 de voturi.

“Ma simt normal, nu sunt nici infumurat, nici nu consider ca este un succes remarcabil, poate doar din punct de vedere politic, dar ramanem colegi si nu cred ca va fi nimeni suparat in urma acestei competitii interne. Din noua postura de prim-vicepresedinte nu voi face decat sa imi pun in sprijinul partidului toata experienta mea de viata si bineinteles, experienta administrativa", a declarat Constantin Pitorac, prim-vicepresedintele PDL.

“Cei de acasa nu ne asteapta cu functii, ne asteapta cu sperante si cu fapte, pe toti primarii, pe toti directorii, pe toti membrii cu astfel de posturi. Este singura mea deviza: sa facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru binele celor care ne-au propulsat in aceste functii. Oamenii ne asteapta cu proiecte, cu realizari, care sa le fie benefice, sa le faca viata mai buna. Cum vom reusi, mai mult sau mai putin, ramane de vazut, asta va fi unitatea noastra de masura, functiile sunt trecatoare. Eu sunt optimist, m-am implicat in aceasta lupta interna cu mult curaj si este un semn ca democratia exista in aceasta filiala judeteana. Erau gurile rele, spuneau ca suntem obstructionati, ca avem bariere, uitati ca nu sunt", a declarat Dumitru Chelariu, prim-vicepresedintele PDL Botosani.



Pentru functia de secretar general al organizatiei judetene a PDL a fost ales Cristian Achitei, cu un numar de 492 de voturi, din totalul de 538 valabil exprimate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
14

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
10

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
28

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...